Primer pla de Chenoa.

Chenoa descobreix la veritat de la boda i decideix no pensar-hi mai més

Chenoa continua generant enrenou després del seu gran dia

Chenoa i Miguel Sánchez Encinas celebraven les seves noces el 17 de juny a Mallorca. Tot i això, el seu casament segueix aixecant polseguera, sobretot per les persones que no van poder assistir.

I és que la cantant optava per escurçar la llista de convidats al màxim i convidava tan sols aquelles persones més properes a ella. Així, deixava fora de llista amics tan importants com Rosa López, que es quedava de pedra en no rebre la invitació corresponent.

Primer pla de Chenoa parlant
Chenoa ha revelat finalment els detalls de la llista de convidats | Europa Press

Chenoa deixava molt clar que tot es devia a «la seguretat dels que són grans», motiu pel qual molts no podrien venir. No obstant això, prometia organitzar sopars amb les persones que no havien pogut anar per celebrar-ho amb magnificència.

Gairebé dos mesos després de la celebració, sembla que Chenoa es manté ferma en la seva decisió i fins i tot s'ha adonat de moltes coses. Tant és així, que ha compartit un significatiu text a les seves xarxes socials com a indirecta:

«Hi ha gent que vull a prop, una altra de la que m'allunyaré. Hi ha gent que aniré a abraçar, una altra que no penso visitar més. Hi ha gent que estrany, una altra que acabaré oblidant. M'estic quedant amb el que és de veritat», apunta amb severitat.

Foto de Rosa López i Chenoa.
Rosa López es quedava molt trista per no ser convidada per Chenoa | Europa Press

El misteri resideix en si algú del seu entorn es donarà per al·ludit, inclosos els seus companys d'Operación Triunfo. S'ha refredat la relació arran del desvergonyiment que els va fer el dia més important de la seva vida?

Tot i que ells intenten fer com si res, queda palès el malestar que s'ha instaurat en el grupet, dins del qual Chenoa va fer un bon garbell.

Chenoa deixa clar qui són els seus veritables amics

«Amb tots està tot bé. Nosaltres ens estimem moltíssim», defensava Rosa López, a qui malgrat tot se'l nota molt dolguda. De fet, Chenoa decidia convidar a la cerimònia tan sols Natalia, Geno, Gisela i Alejandro Parreño, als quals està més unida.

«Després de vint anys, som com a amics del col·legi i s'han convertit en companys de vida», deia sobre ells.

Muntatge Chenoa plorant
Muntatge de fotos de Chenoa plorant i l'elenc d'Operación Triunfo 1 | Catalunya Diari

A més a més, tampoc faltava un homenatge més que sentit a Álex Casademunt, que perdia la vida en un tràgic accident.

«No sou aquí per casualitat. Esteu perquè heu d'estar. És superimportant que cadascú marxeu a casa vostra sabent que us estimem un munt», deia la cantant.

«És molt emocionant veure-us aquí. Quan he entrat, he vist Miguel, però cada vegada que em girava i us mirava deia: 'Sí, havíeu d'estar'», apuntava emocionada Chenoa.

Chenoa
Chenoa ja s'ha casat | INSTAGRAM @HOLACOM

«A vegades, un triga un temps a aprendre a deixar de ser narcisista i estimar la persona que té al seu costat. A mi m'ha costat una mica, però he tingut la sort de trobar la Laura», apuntava Miguel, que deixa és clar que adora la seva dona.

D'altra banda, la polèmica també va estar servida amb el famós ex de l'argentina, David Bisbal, que optava per llençar balons fora. «David, no sé si t'has assabentat. Chenoa per fi es casa, i imagino que estàs molt feliç per ella», li deien els reporters.

Una cosa davant del qual es negava a respondre fent cara de circumstància: «Ho sento molt, però jo parlo de les meves coses», sentenciava. D'altra banda, Nuria Fergó es quedava de pedra en no rebre invitació.

▶️ Vídeo del dia

«Jo crec que ella va explicar perfectament el tipus de casament que serà i com ho vol celebrar, llavors jo no tinc res més a dir», es defensava la cantant.

«Simplement que serà molt feliç i que passi el dia com una cosa meravellosa», expressava. «Esteu embolicant-ho tot», acusava els periodistes.«Jo crec que no teniu notícies i esteu buscant allò que no hi ha», sentenciava.