Primer pla de Violeta Mangriñán.

Complicacions després del part de Violeta Mangriñán: tornada urgent a l'hospital

Violeta Mangriñán explica què és el que ha passat

Violeta Mangriñán ha hagut de tornar a l'hospital després de patir una complicació després de donar a llum Gala, la seva primera filla, fruit de la seva relació amb Fabio Colloricchio.

El 31 de juliol passat, i després de nou llargs i interminables mesos, aquesta mediàtica parella va donar la benvinguda al bebè.

Foto de Violeta Mangriñán amb la seva filla Gala i Fabio Colloricchio.
Violeta Mangriñán i Fabio Colloricchio donen la benvinguda a la seva filla Gala. | CatalunyaDiari
 

Des d'aleshores, Violeta Mangriñán no ha deixat de documentar a través de les seves xarxes socials com estan vivint l'arribada de la petita Gala al món.

«Gràcies per fer-nos sentir l'amor més gran que hem sentit mai», va escriure la televisiva només sortir del quiròfan.

No hi ha cap mena de dubte que aquesta parella està vivint un somni i n'és una prova la publicació que tots dos han compartit en els seus perfils. Aquest dijous 4 d'agost, aquests dos personatges televisius van publicar unes fotografies emotives com a resum.

«M'hauran explicat, descrit i parlat centenars de milers de vegades el que se sent en ser mare, definitivament s'ha de viure per sentir-ho perquè és inexplicable. És, sens dubte, el millor que m'ha passat a la vida», ha escrit l'exsupervivent.

Ara, sembla que l'alegria s'ha acabat a casa dels Colloricchio-Mangriñán. I és que Violeta ha explicat, una vegada més, a les xarxes socials l'últim problema de salut que ha patit.

Violeta Mangriñán pateix complicacions després del part

Violeta Mangriñán no pot estar més feliç amb el naixement de la petita Gala, però acaba de passar una cosa que l'ha obligat a anar a urgències novament.

Aquest dijous 4 d'agost, l'extronista de Mujeres y hombres y viceversa ha hagut de tornar a l'hospital després de començar a sentir uns dolors molt forts.

I és que, per si la falta de son i les pors típiques d'una mare primerenca no fossin suficients, la parella de Fabio Colloricchio  ha hagut de fer front a un nou problema de salut.

Pla mitjà de Violeta Mangriñán somrient a càmera
Violeta Mangriñán té un nou problema de salut. | GTRES
 

A través de les històries del seu compte d'Instagram, la influencer ha volgut explicar a tots els seus seguidors què li està passant. «Tot el dia que tinc mal de cap i un mal molt fort als ronyons. M'he fet un test Covid i he donat negatiu».

«Vaig a urgències per descartar que sigui infecció d'orina, perquè ho passo molt malament quan vaig al WC, cada dia em fa més mal en comptes de menys», ha assegurat a continuació.

Després d'hores a la sala d'espera de l'hospital, per fi Violeta Mangriñán va obtenir un diagnòstic. Però les coses no han anat tan bé.

«Doncs sí, tinc infecció d'orina. Per això em sentia tan malament avui… Si ja estava rebentada de tots aquests dies i de no dormir, ara m'he de prendre antibiòtics que em deixen feta una porqueria».

Violeta Mangriñán explica com ha canviat la seva vida

No hi ha cap dubte que un bebè et canvia la vida per sempre, i això és una cosa que Violeta Mangriñán acaba de descobrir. I és que, tot i que Gala només té una setmana de vida, la influencer ja s'ha adonat de com n'és d'important la família.

Gràcies als seus éssers estimats, els dos exsupervivents han pogut suportar aquests primers dies de la millor manera possible.

Imatge de Violeta Mangriñán amb Fabio Colloricchio.
La vida de Violeta i Fabio ha canviat completament. | CatalunyaDiari
 

«La meva mare s'ha quedat amb mi a l'hospital, mentre que Lila cuidava de Canela (el seu gos). Ara, estan venint a casa meva al migdia i se'n van a la nit, després del bany de Gala», ha assegurat Violeta Mangriñán a les històries d'Instagram.

I, encara que sempre s'ha mostrat com una dona molt forta, la veritat és que té algun moment on no pot amb tot. «Si aquest és el vostre mood 3 dies després de donar a llum, si plores per qualsevol cosa, si sents que ho fas tot malament, si tens por, si plores de felicitat alhora… no estàs boja, és normal».

▶️ Vídeo del dia