Primer pla de Roser Murillo

La catalana Roser, trencada: anuncia que la seva mare ha mort massa jove

Roser anuncia la mort després de dos anys lluitant

Roser travessa un dels moments més dolorosos de la seva vida. La cantant catalana publicava un missatge a Instagram on comunicava la mort de la seva mare. Amb unes sentides i emotives paraules, l'exconcursant de Pop Star retia homenatge a la dona més important de la seva vida.

Una dura pèrdua que ha volgut compartir amb els seus seguidors, que no han trigat a mostrar-li tot el seu suport i afecte. A més, Roser ha aprofitat l'ocasió per donar visibilitat a la malaltia que patia la seva mare i conscienciar així sobre la seva lluita.

Roser plora la mort de la seva mare

Roser emocionava els seus més de 17 mil seguidors en comunicar la mort de la seva mare mitjançant una foto de qui va ser la dona de la seva vida. Amb 67 anys, la mare de Roser perdia la batalla contra l'ELA, una malaltia degenerativa que en tan sols dos anys se l'ha enduta.

«He buscat una fotografia que reflectís la seva essència, la meva mare era un ésser de llum, era molt especial», comença dient. «Molt intel·ligent i molt independent, va prendre decisions a la seva vida que la van portar a treure la valentia, encara que dubtés sovint de la seva gran fortalesa», continua.

Precisament aquesta fortalesa és la que Roser ha recalcat valorant els dos llargs anys que ha lluitat contra la malaltia. També ha descrit com era la seva mare i com la va ajudar en tot moment.

«Era molta mare i se sentia immensament orgullosa de nosaltres», publica. «Ens va ensenyar a ser forts, independents, a no rendir-nos, a riure si les coses es complicaven», explica. La catalana ha deixat palès com de dolorós li resulta el comiat i que la trobarà molt a faltar.

A més, ha aprofitat l'ocasió per posar en relleu la malaltia de l'ELA i la importància d'invertir en investigació. «L'ELA se l'ha enduta en poc més de 2 anys. Cap de nosaltres enteníem ni per què passava ni què s'havia de fer», recorda.

«Han estat mesos molt difícils, malalties rares en diuen, cada vegada hi ha més casos», lamenta Roser. «Comencen a convertir-se en malalties massa presents, investigar, investigar, investigar», reitera.

Roser rep l'afecte de seguidors i companys de professió

Roser tenia una relació molt especial amb la seva mare, a qui sempre va agrair el suport incondicional quan va decidir dedicar-se a la música. El darrer mes de gener, publicava un missatge felicitant-la pel seu 67 aniversari deixant entreveure els durs moments que ja travessava.

«Tu somreies i malgrat… estaves feliç perquè estàvem tots amb tu, aquest aniversari no és com l'esperaves, però comença un any per a tu», publicava. Lamentablement, vuit mesos després, un missatge molt diferent ha calat entre els seguidors de la cantant.

«La meva mare se n'ha anat amb 67 anys plena de vida, de ganes, de rialles i amb molts plans per fer», argumenta. «Ara tot em costa i el meu cor està trencat, però et vaig prometre que tornaria a brillar», confessa Roser. «Gràcies mare, gràcies! Quin regal tan immens ha estat tenir-te a les nostres vides, mami», finalitza.

Com calia esperar, els missatges de condol no han trigat a arribar. Els seus seguidors han lamentat la seva trista pèrdua i s'han volgut sumar al seu dolor. Fans anònims, però també companys de professió com ara Chenoa, Hugo Salazar, Charo Reina o Octavi Pujades.

Tots ells s'han bolcat amb Roser, que afronta un moment dur del qual li costarà sortir. Sens dubte, el suport de la família i els amics serà fonamental per recuperar el somriure que s'ha endut també el patiment de la seva mare.

▶️ Vídeo del dia