Ion Aramendi

Ion Aramendi, preocupat pels problemes de la seva dona just després del part

Ion Aramendi sap com de malament ho està passant la mare de la seva filla

Ion Aramendi no ha pogut evitar preocupar-se per la seva dona després que tingués la seva petita Marieta. I és que, després de les complicacions que va patir María Amores al quiròfan, el presentador ha hagut de veure com la mare dels seus fills ha patit un nou contratemps.

El 30 de juliol passat, el periodista i la seva parella van anunciar públicament el naixement de la seva filla. I, encara que ara tots es troben perfectament, la veritat és que les coses no van sortir com esperaven. María Amores va patir complicacions durant el naixement de la seva filla que el van obligar a romandre a l'hospital més temps del que es pensava.

Imatge de Ion Aramendi i la seva dona María Amores.
Ion Aramendi està molt preocupat per la salut de la seva dona | Instagram: sraamores

«Ho hem passat regular, però estem molt bé, que és el més important», ha assegurat María Amores, la dona d'Ion Aramendi. «Jo m'he recuperat bé i això és el que m'importa. Estic una mica cansada i amb mal de panxa encara».

«Va ser una cesària que es va complicar… Realment, el que esperes és que estigui en reanimació una estoneta i, al final, va estar un dia i mig. Jo estava amb la nena i no sabia gaire, ja saps com són les informacions de vegades als hospitals», va apuntar el presentador, a continuació.

Ara, Ion Aramendi ha confessat públicament la preocupació que té per la salut de Maria Amores. I és que, una setmana després del naixement de Marieta, Maria continua bregant amb les seqüeles del part.

La dona d'Ion Aramendi explica els seus problemes

Ion Aramendi no s'ha separat ni un segon de la mare de la filla. Durant tot l'embaràs i durant el part , el presentador de Telecinco ha estat molt pendent de totes les necessitats de la mare dels seus fills.

Ara, i una setmana després de donar a llum, María Amores ha fet servir a les xarxes socials per explicar com ha viscut ella aquests dies a l'hospital. I és que, tan bon punt va néixer Marieta, els metges van decidir separar-les perquè la recuperació de María Amores anés com més ràpidament millor.

«Després de dos dies en reanimació, sense menjar ni beure, amb mil vies, transfusions, oxigen, un globus a l'úter, mitges compressores i enmorfinada viva, estem juntes. Ella sana com una poma amb els seus més de 4 quilos i jo in love total», va escriure María, fa uns dies, al seu compte d'Instagram.

María Amores
María Amores, mostrant la seva panxa postpart | CatalunyaDiari

Però, sens dubte, la publicació que més ha impactat ha estat la que ha compartit a les històries d'aquesta xarxa social. La mare de Marieta no ha tingut cap problema a mostrar com es troba actualment la seva panxa.

Tot i que ja han passat diversos dies, la inflamació no ha acabat de desaparèixer. «Encara estic així una setmana després de treure la nena», ha compartit, amb una fotografia. No obstant això, no hi ha dubte que tot aquest esforç i els problemes que ha patit han valgut la pena. I és que, tant Ion Aramendi com María Amores, no poden evitar emocionar-se en recordar el naixement del nadó.

«Vam creuar mirades per primera vegada en un quiròfan, ens vam conèixer en reanimació i ens vam enamorar a la planta 11 de l'hospital La Paz. Un cop més, em sorprèn aquest amor tan intens, tan immens, tan sobtat. I una vegada més, la intensitat trenca l'intensímetre», ha escrit la dona d'Ion, al costat d'unes fotos del seu nadó.

Ion Aramendi amb la seva filla petita
La dona d'Ion Aramendi li ha dedicat unes emotives paraules | INSTAGRAM: IONARAMENDIURRESTARAZU
 

Un cop més, la parella d'Ion Aramendi ha volgut dedicar al presentador unes paraules emotives. I és que, segons ha confessat la mateixa Maria alguna vegada, se sent molt afortunada per tenir-lo al seu costat.

«A la vida les circumstàncies manen, i aquesta vegada les coses han anat així, de tal manera que el seu pare s'ha hagut d'encarregar 100% d'aquesta nena des del primer segon de vida. I ha estat un pare exemplar».

▶️ Vídeo del dia

«No ho dic jo, és un fet. Noto un vincle especial entre ells i, lluny de posar-me gelosa, em fa sentir molt afortunada i agraïda a la vida per haver-me creuat amb aquest senyor», ha assegurat tot seguit.