Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban emmudeix: la seva amiga íntima ho ha perdut tot

Belén ha mostrat la seva preocupació

Belén Esteban sap que la seva carrera a la televisió pot acabar en qualsevol moment. Per això, durant els darrers anys ha intentat estalviar el màxim possible, a més de posar en marxa diferents negocis. I és que no vol tenir el mateix final que alguna de les seves companyes, que han caigut als inferns després de fregar l'èxit.

Ja se sap que la fama és efímera, i que només uns afortunats aconsegueixen mantenir-se a la primera línia mediàtica. El problema, però, consisteix a assumir la nova realitat, una cosa excessivament dura per a aquells que arriben a tocar fons després d'un periple per la petita pantalla.

▶️ Vídeo del dia

D'això en sap alguna cosa Belén, que ha vist com la seva amiga Miriam Sánchez passava de ser una estrella a un personatge totalment oblidat. Així és, l'ex de Pipi Estrada es va donar a conèixer com a actriu al cinema per a adults, cosa que la va catapultar a la fama i la va conduir a la televisió.

Va arribar a aconseguir la victòria a Supervivientes i va començar una relació sentimental amb el periodista esportiu, amb qui té una filla en comú, qui té 14 anys i resideix amb el seu pare. Això és perquè Sánchez no està en les millors condicions per fer-se càrrec de la nena, asseguren.

En 2015, i després d'haver col·laborat amb uns quants programes de Telecinco, decidia apartar-se de la primera línia mediàtica perquè tenia la necessitat de centrar-se en la seva vida privada i abandonar la fama. Fins i tot va arribar a fer un curs de tanatoestètica i tanatopràxia, encara que apunten que mai va arribar a exercir.

Belén Esteban a 'Secret Story'
Belén Esteban es va interessar per l'estat de la seva companya | Mediaset

Quatre anys després va reaparèixer al Deluxe presentant un aspecte força desmillorat. Va anar a l'espai per narrar els episodis de depressió i les seves addiccions a la droga. Tot i això, es mostrava amb ganes de remuntar el vol, però no ho tindria gens fàcil.

Per aquest motiu, Belén Esteban ha intentat estar al corrent sobre la seva vida, ja que li preocupava que una companya de professió arribarà a trepitjar l'infern amb aquesta facilitat.

Alhora, Pipi Estrada va anar desvelant detalls d'algunes de les seves últimes trobades. Es mostrava inquiet per la seva situació, assenyalava ABC. I és que l'actriu havia protagonitzat un 'numeret' en un parell de bars, on va llençar dues taules i diversos objectes.

Més tard es dirigiria a la casa del periodista, on continuaria amb la seva actitud. «Quina pena, va aparèixer a casa meva en un estat deplorable. Estava la meva filla davant, vam intentar controlar-la», va assenyalar.

També va relatar que «va agafar dues cerveses de la nevera i va intentar tirar un quadre per la finestra». Finalment, la nena la va amenaçar de deixar-li de parlar si es bevia la cervesa.

Miriam Sánchez i Pipi Estrada
Miriam Sánchez, amiga de Belén, posa amb Pipi en una imatge d'arxiu | Europa Press

Pipi va continuar dient que «és molt trist veure com una dona brillant s'autodestrueix. Això és la destrucció de la ment i del cos», apuntava dolgut.

Belén Esteban sap què és passar-ho malament

Belén Esteban també va travessar per moments complicats a la seva vida en el passat. Però va aconseguir tirar endavant amb força de voluntat i amb l'ajuda de la seva família. Així que, confia que Miriam tingui la mateixa sort que ella.

El seu ex explicava que «si no es posa en mans de professionals, acabarà molt malament. Ja no estem junts, però és la mare de la meva filla. És la meva família i el que li passi a ella m'afecta».

Segons sembla, l'actriu tindria sobre la taula diverses ofertes per tornar a la televisió, però les ha rebutjat. Vol fer un gir radical a la seva vida, i la seva intenció és anar-se'n a viure a les Canàries amb la seva parella, assenyala ABC.

Per la seva banda, Belén Esteban pren nota de tot el que ha passat amb Miriam perquè sap que qualsevol famós pot acabar en aquesta situació tan complicada.