Ana María Aldón

Ana María Aldón demana paralitzar el procés pels problemes de salut

Ana María ho atura tot

Ana María Aldón sap que la decisió de separar-se del seu marit, José Ortega Cano, està damunt la taula. La realitat és que, des de fa temps, la seva intenció és divorciar-se del vidu de Rocío Jurado.

La veritat és que Ortega Cano està travessant un dels moments més complicats dels últims anys perquè veu com el seu nucli familiar s'ensorra.

Ja no pot fer res per retenir la dona amb qui comparteix la seva vida des de fa 10 anys. Sap que li queda molt poc temps amb ella i no pot fer res més que assumir la realitat.

Imatge d'Ana María Aldón presentant el seu gaspatxo.
Ana María Aldón s'ha assabentat gràcies a 'Sálvame' que el seu marit ha necessitat ajuda professional. | Europa Press
 

Ana María Aldón ha aguantat massa els menyspreus a la casa familiar de Fuente del Fresno. I no està disposada a continuar permetent que la menyspreïn i que el seu marit obviï aquests problemes que estan destruint la seva autoestima.

Ana María Aldón s'assabenta de les informacions sobre el seu marit

La veritat és que Ortega Cano està fent tot el possible perquè la seva dona reconsideri la situació i li doni una nova oportunitat pel bé del fill que tenen en comú.

Està totalment desesperat i, fa unes hores, a Sálvamees revelava, a través d'un col·laborador, que el marit de l'andalusa ho està passant realment malament. La veritat és que està necessitant «tractament professional» per evitar que la seva salut empitjori encara més, segons ha revelat Pipi Estrada en directe.

El seu estat anímic està molt afectat i els que millor el coneixen saben que una separació seria un cop molt dur a la seva vida. Especialment, la seva malmesa salut es veuria encara més afectada per aquest motiu.

Així, aquesta alarmant notícia que el torero estaria en mans d'especialista per rebre aquest tipus de tractament ha fet reconsiderar la seva decisió a Ana María Aldón. I és que el procés de separació podria no ser tan imminent com tots pensem.

Ortega no pot més i la seva dona s'ho està pensant

Mentre que Ortega està trasbalsat amb la possibilitat de quedar-se sol, Ana María tornava a Madrid aquesta setmana des de Costa Ballena. Ho feia per fer una nova exclusiva a una coneguda revista del cor.

Una nova entrevista parlant sobre la seva vida que tot apunta que sortirà a la llum dimecres que ve i tornarà a fer parlar molt.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Ana María Aldón ha pres una decisió. | Telecinco
 

A més, Gema, la filla de la modista, també podria estar negociant una nova aparició televisiva o una exclusiva alhora que la seva mare. La veritat és que totes dues estan aprofitant al màxim aquesta crisi matrimonial. I ja tenen al cap l'objectiu d'emprendre una nova vida lluny del torero i de la seva família.

La confessió de l'andalusa a una de les millors amigues

Per si no n'hi hagués prou, la mateixa Ana María hauria confessat a una de les seves millors amigues de Sanlúcar de Barrameda que el seu matrimoni amb Ortega està «trencat». I que «no hi ha cap solució» per reconduir aquesta crisi matrimonial que, des de fa temps, apuntava al fracàs.

▶️ Vídeo del dia

Només cal esperar a saber en quin moment es produirà el divorci. Tot i que Ana María s'ha assabentat dels problemes de salut del seu marit, la decisió ja està presa. Ja ningú la convencerà perquè faci marxa enrere després de tot el que ha patit.

Han estat molts anys els que ha estat en silenci, sent menyspreada pels familiars d'Ortega Cano. Ara vol mirar el futur amb optimisme i ja està pensant a comprar-se una nova casa.