La reina Letícia Ortiz.

Letícia se surt amb la seva i etziba una plantofada a la seva sogra en públic

En qüestions de moda, ningú guanya a la reina Letícia

Des del primer moment en què Letícia va formar part de la família reial, el seu estil per a la moda ha estat un dels grans focus d'atenció de la premsa. La seva imatge i elegància a l'hora de vestir grans dissenyadors de moda nacionals i, fins i tot, internacionals ha destacat per sobre de la seva tasca com a reina d'Espanya. A cada acte públic que es deixa veure, la mare de la princesa Elionor enlluerna l'esdeveniment amb la seva originalitat i sofisticació.

Com s'esperava, aquest estiu, la reina Letícia ha tingut l'agenda plena de compromisos laborals per complir. A més, aprofitant que, novament, tota la família està reunida perquè Elionor ja va acabar el seu primer any a l'internat de Gal·les, la família ha optat per deixar-se veure junts.

En aquesta ocasió, es troben a Mallorca per complir amb una tradició familiar en què també ha aparegut la reina Sofia. Això sí, Letícia ha demostrat a la seva sogra qui és la que mana aquí.

La reina Letícia li dona on li fa més mal a la seva sogra

Tothom és conscient de l'«escassa» relació que hi ha entre Letícia i la reina Sofia. Fa uns anys, segons els familiars de l'emèrita, la mare d'Elionor no deixava la seva sogra veure les seves netes tota sola. Per això, va provocar que la relació entre les dues es refredés.

Des d'aquell moment, poques vegades se les ha vistes juntes aparèixer en actes públics, ja que l'emèrita, amb prou feines, es deixava veure davant de les càmeres. No obstant això, sembla que la reina Sofia ha volgut fer una aparició estel·lar en un lloc molt especial per a ella.

Així és, l'esposa del rei emèrit va ser el primer membre reial que va posar rumb a Palma de Mallorca. La mare de Felip VI va reaparèixer després de mesos absent del focus mediàtic al Palau de Marivent. El motiu seria que volia acompanyar el seu fill, nora i netes a la tradicional recepció a la societat civil de les Illes Balears.

D'aquesta manera, la sogra de Letícia s'ha unit al destacat costum familiar perquè té un afecte molt especial a la ciutat. A més, cal recordar que aquesta és la primera vegada que torna a Palma de Mallorca després de la pandèmia, ja que l'any passat tampoc no la va poder visitar per les circumstàncies.

▶️ Vídeo del dia

Ahir a la nit, 4 d'agost, la dona del rei emèrit apareixia, públicament, al costat del seu fill i nora. En aquesta ocasió, sogra i nora han protagonitzat una escena mítica perquè a totes dues se les ha vistes molt còmplices. Així és, tot sembla indicar que les picabaralles que tenien les han deixades enrere i, ara, estan més unides que mai.

Tot i això, malgrat que els mitjans presents es van sorprendre pel bon rotllo entre totes dues, hi va haver una cosa que va destacar per sobre de tot. Com no podia ser altrament, la reina Letícia acaparava totes les mirades amb el seu sofisticat outfit. Amb un vestit llarg amb estampat de fruites verdes i blaves sobre un fons taronja, aquest va ser el look estiuenc que va escollir la mare d'Elionor per lluir a la recepció.

Sens dubte, un disseny força afavoridor en què, a més, presumia de bronzejat i, per descomptat, feia una picada d'ullet a les Illes Balears. La peça és obra de la dissenyadora Charo Ruiz, amb qui la dona del rei Felip VI ha col·laborat diverses vegades.

Tot i això, la reina Sofia, que es va mantenir en tot moment al costat de la seva nora, va romandre sota la seva ombra. Amb un estil força dissimulat, la mare de la infanta Cristina combinava uns pantalons amples de color beix amb una brusa de diferents estampats en tons blavosos, com la mar.

La vetllada màgica de la reina Sofia

De manera que, novament, l'emèrita s'ha quedat en un segon pla respecte a la reina Letícia, que, per contra, triomfava.

El rei Felip VI, la reina Letícia i la reina emèrita caminant
La família reial es va deixar veure públicament a Palma de Mallorca. | GTRES

Per fi, la reina Sofia s'ha animat a aparèixer novament en actes públics. A causa de les últimes polèmiques que han sorgit al voltant de la seva família, l'emèrita preferia romandre aïllada del focus mediàtic.

No obstant això, ara, sembla que la sogra de Letícia ha decidit girar full i fer acte de presència a la vetllada del darrer dijous. Així mateix, el sopar amb la societat civil a Marivent va ser tot un èxit, ja que hi va haver aproximadament 400 convidats i, a més, van poder gaudir de la gastronomia del xef mallorquí Santi Taura.