Primer pla de Rocío Carrasco

Revés molt dur de Rociíto a Ortega Cano en el seu pitjor moment

Rociíto celebra l'última garrotada del vidu de la seva mare

Rocío Carrasco veu com els seus enemics van caient un per un. Des que va decidir trencar el seu silenci, la seva família mediàtica no aixeca el cap. L'últim a patir una garrotada ha estat el vidu de la seva mare just quan travessa la seva pitjor crisi matrimonial amb Ana María Aldón.

Ortega Cano ha vist com un dels projectes que li feia més il·lusió ha hagut de ser cancel·lat. Coincidint amb l'obertura del Museu de Rocío Jurado, va decidir contraatacar amb la seva pròpia exposició. Aquesta era la manera que tenien de plantar cara a la filla biològica de 'La Jurado' com a venjança pel seu documental.

Rocío Carrasco s'assabenta de l'última hora del polèmic museu

Rocío Carrasco decidia inaugurar el museu en honor a la seva mare el passat 2 de juliol. Ho va fer enmig de l'emissió de la segona part del documental i sense comptar amb la família mediàtica. Ni els Mohedano ni els Ortega van fer acte de presència, ja que no van rebre invitació per part de Rociíto.

És més, va afirmar que, si ho volien veure haurien de pagar l'entrada com qualsevol fill del veí. Una cosa que no va agradar gens al clan que va decidir contraatacar amb una jugada que no els ha sortit del tot bé. I és que es tenia previst que a finals d'agost s'inaugurés un museu en homenatge a Ortega.

Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta
Rocío Carrasco sap que l'obertura del museu de l'extorero ha estat cancel·lada | TELECINCO

Una exposició on l'extorero seria l'autèntic protagonista i on, de ben segur, Rocío Jurado també tindria un lloc reservat. L'exposició estaria ubicada a Madrid i el vidu de la cantant ha comptat amb l'ajuda inestimable de la seva filla Gloria Camila.

Tot i això, dijous passat, 4 d'agost, Kike Calleja va anunciar a Sálvame que l'obertura per d'aquí a unes setmanes ha estat cancel·lada. «No han pogut complir els terminis i estava previst que s'inaugurés el 24 d'agost, però s'endarrereix unes setmanes fins al setembre», explicava el reporter.

Una notícia que arriba en el pitjor moment d'Ortega i que, sens dubte, haurà contribuït al malestar que arrossega des de fa setmanes. Recordem que Rocío Carrasco està carregant contra ell a la segona part del documental insinuant que no tractava del tot bé la seva mare.

Rocío Carrasco, el flagell d'Ortega

Rocío Carrasco s'ha proposat destapar tota la veritat que va viure i que la seva mare li va explicar del matrimoni amb el torero. A la primera part de la docu-sèrie ja va avançar que la relació no era tan idíl·lica i que la seva mare s'havia equivocat casant-se amb Ortega.

Ara, En el nombre de Rocío ha destapat episodis que donen suport al seu testimoni i que no deixen en bon lloc el pare de Gloria Camila. «José no va saber valorar la dona que tenia i crec que en determinats moments no s'ha comportat correctament», va explicar. «Es donaven situacions imperdonables que no s'havien de donar», va afegir.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i José Ortega Cano.
Rocío Carrasco celebra l'èxit del museu a la seva mare mentre Ortega plora el seu fracàs | CatalunyaDiari

I per si no n'hi hagués prou, la filla de la cantant de Chipiona va clavar un cop dur en agafar les regnes del projecte més important per a la seva mare. L'artista desitjava tenir el seu museu i va ser Rociíto qui va complir amb el seu somni 16 anys després de la seva mort.

Per a la resta de la família va ser com una ofensa que no van acceptar i encara menys veure que no estaven convidats. A més, està tenint un gran èxit per a tranquil·litat de Rocío i per a disgust dels membres del clan que no n'estan aprofitant.

Imatge de Rocío Carrasco envoltada de periodistes a la inauguració del museu de la seva mare
Rocío Carrasco està pletòrica amb l'acollida que està tenint l'exposició | GTRES

No ha estat fins unes setmanes després quan el germà de la cantant, Amador Mohedano, va decidir anar-lo a visitar. «Va anar dimarts 19 de juliol, acompanyat per un 'youtuber'», van explicar a Sálvame.

▶️ Vídeo del dia

Per part seva, Ortega no ha trepitjat les instal·lacions ni s'espera que ho faci, de moment. Encara ha de fer front a la seva crisi amb Ana María i supervisar que tot vagi segons el planejat perquè al setembre inauguri el seu museu.