Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta

Ortega Cano, en tractament per a oblidar el que ha fet la seva dona durant la crisi

Ortega Cano ja no pot més

Tot sembla indicar que José Ortega Cano ha arribat a un límit, i amb raó, perquè les últimes situacions que ha viscut han sacsejat la seva vida. En conseqüència, la desesperació s'ha apoderat d'ell

Des de fa uns mesos, es va rumorejant la greu crisi que estaria travessant l'extorero respecte al seu matrimoni amb Ana María Aldón. Tot i això, després d'una sèrie de polèmiques que han arribat arran de les entrevistes que han concedit familiars del clan, tot apunta que ja se sap quina és la veritat definitiva.

Kike Calleja va anunciar, el passat 3 d'agost , que la dissenyadora ja estaria preparant l'exclusiva de la seva separació amb el pare de Gloria Camila. «Probablement d'aquí poc veurem una exclusiva en alguna revista, en què ha explicat que el seu matrimoni està totalment trencat i que no hi ha solució. Ja no aguanta més i, per això, se'n va», revelava expectant el reporter.

Una notícia que alguns col·laboradors, entre ells, Kiko Hernández i Rafa Mora, no dubtaven a confirmar. Tot i això, només un dia després, ahir, 4 d'agost, Pipi Estrada semblava tenir tots els detalls de com es trobava Ortega Cano.

Ortega Cano, al límit per la decisió que ha pres la seva dona

Per descomptat, les últimes setmanes el nom de José Ortega Cano, no ha parat de sonar; s'ha sentit més que cap altre. Sens dubte, ja és un fet que, en qüestió de dies, el polèmic matrimoni confirmarà públicament que a partir d'ara aniran per camins separats.

Tot i això, tots els mitjans estan esperant que algun dels dos protagonistes s'assegui en algun plató per relatar el que ha passat. De fet, Ana María Aldón ja ho ha fet en diverses ocasions quan només estava travessant una crisi amb el seu marit. En canvi, José Ortega Cano optava pel silenci.

José Ortega Cano a un photocall
José Ortega Cano està al punt de mira pels rumors de separació | Europa Press

Per aquest motiu, la premsa no pot evitar posar el focus d'atenció a l'extorero. Com es troba? i què ha passat? són algunes de les preguntes que li voldrien fer si es decidís a parlar públicament.

Tot i això, dimecres passat, 3 d'agost, Rafa Mora va comptar amb pèls i senyals el que li havia explicat l'entorn del pare de Gloria Camila. «El mestre, en un moment, es posa a plorar com si fos un nen, després de saber que la dissenyadora volia divorciar-se. Està molt trist, es desespera amb la situació que està vivint», deia.

Lluny d'acabar amb aquesta polèmica, l'endemà, Pipi Estrada també tenia informació sobre això. «Fa diversos dies que José Ortega Cano està rebent tractament professional», avançava en exclusiva.

«Em diu aquesta font que Ortega ha demanat  a Ana María que no se separi d'ell de totes les maneres. Li ha dit: «em quedo buit. Fes-ho per la personeta que tenim en comú»», afirmava el col·laborador fent un pas més enllà.

«Però, Ana María es mostra inflexible. No escolta. Per això, Ortega ha caigut en una depressió», revelava. Tot seguit, Kike Calleja entrava en directe per confirmar les paraules de Pipi Estrada, ja ha pogut parlar amb l'entorn del pare de José Fernando . «Ortega està molt cremat, està destrossat, no té ganes de res. Està lesionat i té una úlcera», comunicava.

A més, María Patiño encara l'ha fet més grossa, li arribava una notícia en directe que, sens dubte, marcaria un abans i un després. «Ana María Aldón està fent ara mateix l'entrevista», confessava referint-se a la famosa exclusiva en què anunciaria el divorci.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Molt aviat se sabrà quina és l'exclusiva de la dissenyadora | Telecinco

 

El nou habitatge d'Ana María Aldón, lluny del torero

D'altra banda, Carmen Borrego va confirmar que sabia perfectament que la dissenyadora feia més d'un any que buscava pis. «S'assabenta que la casa no la podrà tenir i, en el cas que la tingués, no la pot mantenir». «No vol que el seu fill surti de Madrid, prefereix que es quedi a la seva escola i es posa a buscar una casa a prop de l'escola», deia.

Tot seguit, María Patiño va confessar que «ella ho disfressava dient que estava buscant un taller», comentava referint-se al motiu pel qual cap mitjà tenia constància d'aquesta notícia fa un any.

D'altra banda, Sálvame apunta que la dona de José Ortega Cano podria considerar la possibilitat de mudar-se al barri Salamanca o a l'àrea residencial de Valdebebas. Per tant, Ana María Aldón podria, en qualsevol moment, agafar les maletes i mudar-se definitivament lluny de l'extorero.