Primer pla de Carla Vigo

Carla Vigo cedeix davant les amenaces de Zarzuela i anuncia que ho deixa

Carla Vigo travessa per un moment delicat

Carla Vigo ha dit prou. Les males notícies se li han acumulat els últims dies i s'ha vist obligada a prendre una decisió dràstica. La seva carrera artística corre un perill seriós, ja que medita la possibilitat d'apartar-se del teatre.

Últimament, se l'ha vista molt insegura, possiblement afectada pels diferents comentaris que va rebre a través de les xarxes socials. Aquests missatges posaven en dubte la seva qualitat com a intèrpret. Una situació que no ha sabut gestionar gaire bé la neboda de Letícia.

▶️ Letizia oculta el motivo por el que su sobrina, Carla Vigo, no puede hablar

Després de tot això, Carla ha demanat que la deixessin en pau. «Si us plau, guardeu-vos els comentaris estúpids per a vosaltres», va escriure a Instagram.

La noia volia sortir al pas de totes les crítiques que ha anat rebent últimament. Entre altres coses, defensava que la reina no tenia res a veure amb la seva carrera. També que Rafael Amargo havia apostat per ella pel seu talent, i no pel parentiu amb la família reial.

«No sé ja com ho he de dir, si en xinès o què. Els diners que guanyo són per la meva feina. Us asseguro que si Rafa hagués vist que no valc per a actriu, m'hauria dit que no em contractava», va començar dient.

El seu missatge es va anar endurint a mesura que anava escrivint. «Sembleu subnormals. Qui no ha ajudat mai un familiar o amic a trobar feina o ha utilitzat que la seva família tingui una empresa i la fiquin?».

Ha continuat assegurant que «tampoc és dolent, és simplement una empenta i cadascú té una circumstància a la vida. Cal saber quins són els avantatges que tens i els desavantatges», ha afegit.

Carla Vigo intentava defensar-se d'aquella mena de missatges tan molestos que rebia. Tot i això, confirmava que aquestes paraules que li dedicaven, a través de les xarxes socials, li provocaven molt de mal.

«Sabeu quin és el problema de tot això? Que soc més ximple que la gent que diu aquestes coses i ho crec jo mateixa», apuntava. Explica que «ahir em va donar una baixada terrible perquè vaig pensar que no soc suficient per poder fer bé aquesta obra». Demanava el següent als haters: «els comentaris estúpids us els guardeu per a vosaltres».

La neboda de la reina feia uns quants mesos que estava molt il·lusionada amb la seva carrera artística. Rafael Amargo hi havia confiat per a diversos projectes i es mostrava molt satisfet amb la seva feina.

Recentment, l'artista es queixava del comportament que va tenir la família reial amb l'actriu. Li van fer signar un contracte de confidencialitat que li prohibia parlar d'ells, però a canvi de res. Mostrava el seu malestar perquè no li donaven suport a la seva carrera ni tampoc li donaven diners per mantenir-se.

Carla Vigo
Carla Vigo ataca la gent que la crítica a les xarxes socials. | Europa Press

Carla Vigo s'emporta una altra decepció

Carla Vigo patia un altre cop aquest dijous. Poc després de publicar aquests missatges a les xarxes socials, es coneixia una notícia molt negativa per a ella.

Sortia a la llum que l'obra que estrenaria aquests dies a Madrid s'acabava de cancel·lar. Era el musical The beautiful dream of life, amb Rafael Amargo. Aquest projecte tindria lloc al teatre Marquina fins a finals d'aquest mes.

No obstant això, a última hora, es va quedar sense feina. Asseguren que la causa de la cancel·lació van ser «discrepàncies amb el director», que, finalment, va decidir renunciar a la plaça.

Carla Vigo intenta fer-se un lloc al món del teatre, però sembla que no ho tindrà gens fàcil. De moment, l'únic que l'ha intentat ajudar ha estat Rafael Amargo.