Soraya Arnelas no ensenyarà la seva segona filla a les xarxes socials

Preocupació per la filla de Soraya Arnelas, que haurà de ser operada aviat

Olivia, la segona filla de Soraya Arnelas, pateix una malaltia

Soraya Arnelas, exconcursant d'Operación Triunfo, sol parlar de tant en tant de la seva vida més personal a través de les seves xarxes socials. L'extremenya sap que els més de 400.000 fans que la segueixen estan interessats en allò que li passa dia a dia.

Per això, Arnelas ha revelat què li passa a la seva filla petita Olivia des que va néixer el mes d'octubre passat. Un part que va tenir lloc mitjançant una cesària programada i que va ser avançada justament per una malaltia que ha heretat de la seva mare.

Parlem d'un problema pel qual podria passar per quiròfan en els pròxims anys i així ho ha deixat clar Soraya al seu compte d'Instagram.

▶️ Vídeo del dia

Soraya Arnelas està gaudint de l'estiu amb la seva parella Miguel Ángel Herrera i les seves dues filles, Manuela i Olivia. La cantant ha volgut ser sincera sobre un tema que afecta la seva vida i, concretament, la de la seva segona filla.

Preocupació per la malaltia hereditària de la filla de Soraya

Soraya per fi ha respost una de les preguntes més repetides entre els comentaris dels seus seguidors. «Per als que em pregunteu què li passa a Olivia al melic… Va néixer amb una hèrnia, com el seu avi Paco i com jo», comença dient Soraya.

Pla de la cantant Soraya Arnelas mig somrient
Soraya Arnelas en una imatge d'arxiu. | GTRES
 

«De fet, va ser una de les raons per les quals em van avançar el part una setmana. Se'm va sortir el melic del tot i semblava que no en tenia. Així doncs, el ginecòleg em va donar la pauta d'avançar el part», explica.

Sobre les normes que li va posar el pediatre de la nena, l'exconcursant exposa el següent. «El que ens han dit és que, si el melic no canvia de color i si no li fa mal, no hi ha motiu per dur a terme una operació urgent».

«Ens va enviar un cinturó especial per poder ajudar el melic a ficar-se bé. Però a Olivia el cinturó li feia mal. No parava de plorar», lamentava.

«No és bo perquè l'anestèsia pot provocar danys neuronals a nadons»

«Vam intentar la tècnica de les àvies de la moneda al melic amb cinta. Però la cinta li feia mal a la pell, així que res. Per això hem decidit deixar-la així, haurà de tornar al seu estat original amb el temps», continuava davant la preocupació dels seus 414.000 seguidors.

Soraya ha avisat que, en el cas que el melic no torni al seu lloc, «amb tres anys, quan pesi 12 quilos, sí que l'operaran». Una altra raó per la qual no vol operar la seva nena és pel risc de posar un nadó en un quiròfan amb tan pocs mesos de vida.

Soraya Arnelas
La filla de Soraya Arnelas podria passar per quiròfan aviat. | GTRES
 

«No és bo perquè l'anestèsia pot provocar danys neuronals a nadons», afirma. Soraya confessa que ha estat assessorada per un reconegut especialista. Admet que aquest també va ser el motiu pel qual no va operar Manuela de Gracia, la seva primera filla, de frenectomia fins que va fer els tres anys.

Soraya Arnelas i Miguel Ángel Herrera estan més enamorats que mai i la seva relació ja ha fet deu anys, ja que van començar a sortir el 2012. D'aquesta manera, la parella podria plantejar-se el fet d'augmentar la família amb un tercer fill.

«L'any que ve. Estic en un límit on no puc esperar més. Així que a buscar un tercer, segur», deia la cantant fa un mes a uns reporters d'agències.