Tamara Falcó no tolerarà que ningú li faci ombra

Tamara Falcó, esbroncada per la seva mare pels seus plans de futur sense Íñigo

Tamara Falcó ha fet enfadar la seva mare

Tamara Falcó no s'esperava que la seva mare la renyés davant de tanta gent. I és que la nova ocurrència de la Marquesa de Griñón ha aconseguit que 'la reina de corazones' esclati. Després de molt de temps d'espera, finalment s'ha estrenat Tamara Falcó: la marquesa, el nou documental de Netflix que promet destronar la mateixa Georgina Rodríguez.

«Aquesta soc jo, Tamara Falcó el dia del meu 40è aniversari. Si alguna cosa puc dir és que fins ara no m'han deixat de passar coses». Amb aquestes paraules es presenta en la seva nova producció audiovisual que resumirà la seva atrafegada vida.

Tamara Falcó amb la mirada perduda
Tamara Falcó, a la presentació del seu documental | GTRES

Durant els primers minuts d'aquesta nova docusèrie, Tamara Falcó reconeix que la seva vida s'ha explicat «a través de la revista ¡Hola!». «Soc la filla d'una de les dones més elegants d'Espanya i de Carlos Falcó, un reconegut viticultor, marquès de Griñón i un gran d'Espanya. Sí, ara soc marquesa».

Tamara Falcó no ha tingut cap problema a l'hora de definir-se a si mateixa com a «influencer, empresària, propietària de la meva marca de roba i col·laboradora d'un dels programes de televisió de més èxit d'aquest país, El hormiguero».

Encara que, això sí, considera que és molt diferent de totes les seves companyes de professió. «En comptes de voler sortir a la nit a prendre copes, em venia de gust quedar-me a casa resant el rosari, vaig arribar a plantejar-me ser religiosa».

Però, sens dubte, el que ha cridat més l'atenció d'aquesta nova producció ha estat la seva nova ocurrència.   En efecte, la seva mare no està disposada a passar-ho per alt.

La mare de Tamara Falcó no s'esperava aquesta notícia

Tamara Falcó ha deixat sense paraules la seva mare després de confessar quins són els seus plans de futur. El segon capítol d'aquest documental comença amb una conversa divertida entre Isabel Preysler i Mario Vargas.

I és que, segons la seva mare, «Fa molt de temps que Tamara no visita la ciutat de Nova York» i aquest és, precisament, l'espai on es desenvoluparà aquest lliurament. «Anem a la desfilada de Carolina Herrera i després de compres amb la mami», assegura Tamara Falcó , molt emocionada per tornar a la ciutat dels gratacels. «Mario es queda llegint. Ha vingut amb la mami i amb mi alguna vegada, però no li agrada gaire. Al principi no sabia qui era Jimmy Choo».

Tamara Falcó
Tamara Falcó vol casar-se amb la seva parella | INSTAGRAM (@TAMARA_FALCO)

Durant la seva visita a l'atelier de Carolina Herrera, l'encarregada d'aquesta producció ha aprofitat l'ocasió per mirar vestits de núvia per al seu futur casament amb Íñigo Onieva. Segons sembla, això no ha agradat gaire a Isabel. «No m'espantis. No siguis babau. Encara ets molt jove».

«El que s'espantarà és Íñigo quan vegi això. Estic com a psicòpata mirant vestits de núvia abans de…», ha assegurat Tamara Falcó, deixant caure que encara no hi ha hagut cap proposta.

«Quan digui a Íñigo que he estat mirant vestits de núvia, el que espero és que no malinterpreti la reacció de la meva mare. No és per ell, és pel concepte. La meva mare el que no vol és perdre'm, ella creu que tornaré a casa seva. No és que no em vulgui veure feliç, però vol que estigui amb ella».

Tamara Falcó ha trobat la seva vocació

Tamara Falcó sap perfectament què vol fer amb la seva vida. I és que, després d'anys fent tombs, la marquesa ha explicat la seva vocació: la cuina. Després de la seva victòria a Masterchef Celebrity , la marquesa ha decidit que vol obrir el seu propi restaurant a El Rincón, una finca que va heretar del seu pare.

Tamara Falcí i Isabel Preysler
Tamara Falcó vol demostrar a la seva mare de què és capaç | GTRES

Durant els sis capítols que componen aquest documental, Tamara Falcó s'ha proposat crear un menú «en temps rècord» amb què posar en marxa la seva idea.

▶️ Vídeo del dia

«Vull fer-ho bé i és molt complicat perquè no deixa de ser una casa immensa i necessita una reforma brutal. I, per si no n'hi hagués prou, he de convèncer la meva mare que ho puc fer».