Primer pla de Gloria Camila.

Gloria Camila comunica al seu germà que Ortega Cano ja va amb una altra dona

Gloria Camila ja no amaga que una altra dona ha trucat a la porta del seu pare

Gloria Camila està vivint com una protagonista més la crisi matrimonial que està a punt de trencar la unió del seu pare amb Ana María Aldón.

Gloria Camila Ortega és conscient que la història d'amor entre el seu pare i la modista sanluquenya té els dies comptats. Cada dia surten noves informacions que reflecteixen l'estat real de la família del vidu de Rocío Jurado.

Han estat molts episodis, i alguns desagradables com confessava Ana María Aldón a la televisió, els que s'han viscut a la casa familiar de Fuente del Fresno.

Gloria ha estat una part destacada d'aquests problemes del seu pare amb la dissenyadora i que han derivat en una situació que només té un final: la ruptura.

Gloria Camila Ortega revela el seu germà que el torero ja mira cap a una altra

Mentre que arriba el dia definitiu en què tots dos anunciïn que se separaran, els programes del cor segueixen ficant el dit a la nafra. Especialment, Sálvame és molt contundent a l'hora d'informar sobre les novetats d'aquesta crisi matrimonial.

Gloria Camila
Gloria Camila Ortega ha confirmat que el seu pare s'ha fixat en una altra dona. | Instagram

El programa d'aquest dijous comptava amb Kiko Jiménez i aquest exposava amb tot luxe de detalls la persona que estaria donant suport al torero en aquests moments tan difícils per a ell.

Recordem que Kiko Jiménez va ser durant quatre anys parella de Gloria Camila i sap molt bé què passa a casa seva. Coneix perfectament qui ajuda el torero quan venen males notícies. El cas és que Kiko Jiménez, sense pensar-s'ho dues vegades, ha assenyalat en qui confia Ortega ara que la seva dona l'ha deixat de banda.

Kiko Jiménez deixa petrificada Gloria Camila després de revelar el secret

«Hi ha una persona que avui dia parla més amb Ortega Cano que la seva pròpia dona», expressa el col·laborador. També explica una mica més la relació entre tots dos. «Es desfoga, li explica les penes, les alegries, queden, comparteixen temps lliure, és una persona que li fa passar l'estona més amena», confessa.

A més, l'exparella de Gloria Camila assegura que «és dona, el rang d'edat va entre els 40 i els 65 anys». Però això no és tot, ha donat les inicials d'aquesta persona, que responen a «P.B.» i afegeix que «és coneguda».

«Si fos Ana María, em preocuparia que el meu marit parli més amb aquesta persona que amb mi», sosté. A més, ofereix pistes noves sobre la identitat d'aquesta dona. «És de Madrid, jo la conec, es coneixen de fa molt de temps. És una professió pública i es coneixen de fa molts anys».

Des de les xarxes socials, molts apuntaven al nom de Paloma Barrientos, encara que, de moment, el xicot de Sofia Suescun no ha volgut confirmar o desmentir que fos ella la protagonista.

Ortega «en tractament professional» segons Sálvame

Per si no n'hi hagués prou, des del mateix programa en què Kiko revelava l'actual situació d'Ortega, un altre dels col·laboradors ha donat més detalls de l'assumpte. Un tertulià que ha arribat recentment explicava que aquesta situació de crisi matrimonial ha passat massa factura a Ortega Cano.

Pipi Estrada afirmava en directe que el vidu de Rocío Jurado fa uns dies que porta a terme «tractaments professionals». La veritat és que ja no pot amb la pressió mediàtica que està acabant amb la seva salut.

Una relació que ha preocupat, i molt, Gloria Camila Ortega, que no s'ha separat del seu pare en cap moment. De fet, no pensa fer-ho, malgrat els temps foscos que encara falten per arribar a la família del torero.

▶️ Vídeo del dia