Primer pla de Yulen Pereira.

Yulen Pereira descobreix que té l'enemic a casa i s'enfrontaran a la televisió

Yulen Pereira no esperava aquesta informació

Yulen Pereira està afrontant un nou rumb vital com a famós. Ha deixat de banda la seva vida anònima com a esgrimidor per passar a ser el centre d'atenció pel seu festeig amb Anabel Pantoja. Relació que li està portant nombroses crítiques i també tenir un 'enemic'.

Estem referint-nos a l'exparella d'Anabel Pantoja, Omar Sánchez. Un noi amb qui, a partir d'ara, Yulen Pereira s'enfrontarà a la televisió per popularitat. El motiu és que el canari es convertirà en concursant del nou reality de Telecinco.

Yulen Pereira descobreix la inesperada informació

El xicot d'Anabel Pantoja ha vist que s'està parlant de la inestabilitat de la història d'amor. En concret, són molts els rumors que indiquen que no estan enamorats, que ell hi està per interès o que ella continua tenint sentiments pel seu ex. Això últim va començar a cobrar més força després que la seva parella i Omar es van retrobar a la televisió deixant mostrar les seves emocions.

Aquest retrobament va generar nombrosos comentaris d'una possible reconciliació i va provocar l'enuig de Yulen. Sí, l'esportista no només es va enutjar per l'emotivitat del moment, sinó perquè la seva xicota va preferir veure la seva parella abans que a ell. Per això, Yulen Pereira veu el canari com a un enemic.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja plorant i Yulen Pereira.
Yulen Pereira s'assabenta de la sorprenent decisió d'Omar. | Telecinco

Precisament, aquesta suposada enemistat ara es farà més notable. Tots dos competiran ara per popularitat i per l'afecte del públic. El xicot de Pantoja està gaudint de la fama per platós i el surfista tornarà a estar al focus per la decisió que ha pres.

Ens estem referint al fet que ha decidit, segons publica Semana, convertir-se en concursant del nou reality de Mediaset. Així, sembla que avui serà presentat oficialment al Deluxe com a participant de la primera edició de Pesadilla en el paraíso. Un programa on famosos hauran de conviure en una granja del segle XIX sense comoditats de cap mena.

Aquest repte que ha acceptat li fa molta il·lusió. Tot i això, potser s'acabi convertint en un malson. El motiu és que es rumoreja que la mare de Yulen Pereira podria ser la seva companya de tancament i, si això es produeix, les espurnes saltaran entre ells segurament.

Yulen Pereira coneix més detalls de la situació

L'esportista d'esgrima segur que no està satisfet amb la presència d'Omar en el nou format. Primer, perquè li restarà popularitat a ell. I, segon, perquè comportarà que se segueixi parlant del 'triangle' amorós que han format tots dos amb Anabel.

És més, es rumoreja que a ella tampoc li ha fet gràcia conèixer el pas que farà el seu exmarit, ja que considera que tot és per diners. Tot i això, el surfista està en tot el seu dret d'acceptar els projectes que se li plantegin i de millorar la seva economia. Al final, fa el mateix que la jove ha fet des de fa anys i també el que estan fent ara els nous sogres.

Yulen Pereira segur que aquesta nit estarà molt pendent del Deluxe per a la confirmació oficial del canari com a integrant del reality. Un concurs que es gravarà a Jimena de la Frontera (Cadis) i que reunirà 16 famosos. De moment, només s'ha revelat la identitat d'un de manera oficial i no és cap altre que Pipi Estrada.

▶️ Vídeo del dia