Concha Velasco emocionada amb llàgrimes als ulls

Concha Velasco decideix deixar la residència i plora en veure el que li espera

A Concha Velasco li han vingut de cop tots els records de la seva infància

Fa sis mesos, la gran Concha Velasco va abandonar casa seva per ingressar en una residència de gent gran a Madrid. Des que va saltar la notícia, immediatament la família de l'actriu va rebre grans crítiques per no ocupar-se de la salut de l'artista.

No obstant això, la decisió de començar a viure allà va ser de Concha, per la qual cosa ningú no es podia oposar a la seva determinació. Així mateix, la cantant ingressava a la residència Santa Matilda per rebre cures especials per, posteriorment, residir a l'exclusiu centre d'Orpea Punta Galea. Sens dubte, sis mesos en què s'ha mantingut aliena del focus mediàtic.

Tot i això, si més no ho imaginàvem, s'ha pogut veure, novament, l'actriu davant de les càmeres. Això sí, per desgràcia seva, l'aparició no ha resultat ser d'allò més agradable perquè ha acabat amb una Concha Velasco trencada de dolor.

Concha Velasco amb mirada intensa
Concha Velasco ha decidit tornar a la televisió en una ocasió especial. | GTRES

El dur relat de la infància de Concha Velasco

Així mateix, Concha Velasco està allunyada del focus mediàtic a causa del seu estat de salut. Roman les 24 hores allà a la residència on estan tenint cura d'ella. Això sí, sembla que l'actriu de la Chica Ye-ye ja s'ha cansat d'estar tancada entre aquests murs i ha sortit a respirar aire fresc.

Com no podia ser altrament, l'actriu ha sortit del centre per la porta gran. I és que, després de retirar-se oficialment dels escenaris, Concha Velasco ha volgut que la seva primera aparició en públic, després de sis mesos allunyada de tot, sigui a la pantalla petita.

D'aquesta manera, la cantant va concedir una entrevista per a Telemadrid fa tot just quatre dies. Va ser allà on no va dubtar a repassar alguns dels moments més importants que ha viscut al llarg dels seus 82 anys.

Concha Velasco va relatar que va néixer a Valladolid el 29 de novembre del 1939, just quan es va acabar la Guerra Civil, i va ser filla d'un militar i una mestra republicana. Al cap de poc temps de néixer, la família es va mudar a Larache (Marroc) amb l'objectiu de no veure la destrucció que havia assotat el país en aquella època a causa del conflicte.

Allí va romandre durant una dècada i va començar a conèixer dues de les seves grans passions: la música i el ball. No obstant això, amb només 10 anys, va tornar a traslladar-se, en aquesta ocasió a Madrid.

Al principi relata que no va ser fàcil perquè comenta que en aquella època encara es podien veure les dures conseqüències de la guerra. De fet, a Concha la va marcar notablement. «Em vaig trobar amb un Madrid ombrívol, trist i fosc».

Malgrat això, va trobar «lluminositat» perquè part de la seva família hi vivia. D'aquesta manera, Concha Velasco es va instal·lar al costat dels seus éssers estimats al carrer de la Creu Verda.

Tot seguit, va explicar que des de petita va rebre una gran formació. No només va estudiar a un col·legi de monges, sinó que també va relatar que va tenir l'oportunitat d'ingressar a un Conservatori de Dansa, on va obtenir una matrícula d'honor en dansa.

Això sí, instants abans d'acabar amb l'entrevista, Concha Velasco va rebre una sorpresa per part de Telemadrid. Així mateix, Jota Abril, presentador, li va mostrar un vídeo de la seva infantesa a Madrid. «D'on has tret aquest vídeo?», preguntava atònita.

Al vídeo en qüestió apareix una Concha molt jove, vestida amb una bata, acompanyada d'una persona molt especial: la seva mare. Totes dues estan abraçant-se i fent-se petons, de manera que l'actriu no ha pogut evitar emocionar-se.

«Em faràs plorar. Déu meu, això jo no ho he vist mai. Això és a Madrid, quan per fi ja vam tenir una casa», deia a punt de plorar.

Sens dubte, una sorpresa que ha agraït Concha Velasco, ja que va poder veure alguns dels moments més feliços de la seva vida capturats en un vídeo emotiu.

Els pilars fonamentals de Concha Velasco

D'altra banda, a l'entrevista que ha concedit l'actriu no ha estat sola, atès que el seu fill Manuel estava amb ella. Una presència que va aprofitar la mateixa Conchita per agrair públicament el que han fet els seus fills per ella.

A més, Manuel ha confessat que «els fills han de fer sempre pels pares allò que els pares han fet pels fills. El meu germà i jo n'estem tan orgullosos que només podem tornar-li l'afecte», va explicar.

Com no podia acabar l'entrevista d'una altra manera, la cantant María Parrado va honrar la intervenció de Concha Velasco interpretant el seu èxit senzill Chica Ye-ye.

▶️ Vídeo del dia