Rocío Carrasco i Ortega Cano

El problema ocult d'Ortega Cano que Rociíto acaba de revelar i que ho explica tot

José Ortega Cano té un problema nou

Rociíto segueix destapant les misèries familiars al seu documental, En el nombre de Rocío. Cada divendres arriba una nova entrega plena de suculents secrets que fan trontollar la família Ortega-Mohedano.

La sèrie, que s'emetrà aquesta tardor públicament a Telecinco, es pot veure en exclusiva a MiTele. I és que cada nova entrega sorprèn més. La filla de Rocío Jurado està aconseguint el seu objectiu: que se sàpiga la seva veritat, la que no s'ha explicat mai.

Tot i això, en alguns punts, la seva versió pot estar influïda pel seu amor incondicional a Fidel Albiac. També s'ha de tenir en compte que tot i que els seus records estan una mica distorsionats, el seu testimoni transmet veritat i credibilitat a dojo.

Muntatge Rocío Jurado i Rocío Carrasco
Què pensaria Rocío Jurado si el veiés? | GTRES - Telecinco

La família ha optat per callar davant d'aquest atac. L'únic que vol respondre és Amador Mohedano, amb un altre documental, que acabarà de rodar si Rociíto no acaba amb la seva imatge pública abans.

Es revela el nom del 'topo' que filtrava la informació a Houston

En el nombre de Rocío està aclarint moltes de les incògnites que han perseguit la família de Rociíto durant anys. Una és el nom de la persona que des de Houston, informava periòdicament del que hi estava passant.

Rociíto li posa nom i cognoms: Amador Mohedano. «Informava tothom de tot el que passava. I la majoria de coses que sortien a Houston i em jugo el coll que fins i tot les dolentes de la seva germana, les deia ell. No ho puc certificar, però sabent el que se, m'hi jugo el coll».

Les despeses de l'estada de tota la família a Houston també han provocat debats televisius irats. Rociíto aclareix per fi la veritat. L'allotjament no es paga, ja que són a dos pisos propietat d'un matrimoni amic de l'artista.

Pel que fa als bitllets d'avió i hotels de tota la família, els va pagar Rocío Jurado, no Ortega Cano, com s'havia dit fins ara. Segons Rociíto, el seu bitllet i el de Fidel, se'ls van pagar ells mateixos.

La situació, segons la filla de la cantant, era 'dantesca'. Rocío Jurado, malalta, al seu llit d'hospital i 'havent de repartir diners a cadascú... era una situació molt lletja'. Tots anaven a demanar-li diners per a les despeses del dia a dia i ella anava donant els bitllets que guardava en un necesser, al costat del llit.

«Houston era una situació molt estranya, grotesca i fastigosa», afirma Rociíto. Segons ella, hi havia una guerra per veure qui feia més coses i qui «aconseguia més punts» davant de l'artista. De fet, Fidel ho recrimina a José Antonio Rodríguez, el cunyat de Jurado.

«Nosaltres, tots els punts que havíem de tenir guanyats, ja els n tenim», li va contestar.

El paper de Fidel Albiac durant els últims dies de Rocío Jurado

Fidel Albiac surt també molt reforçat davant del relat del que va passar realment a Houston. Així doncs, Rocío Jurado no sortia «sense el seu físio», que segons Rociíto, era Fidel. Ella no volia sortir de l'habitació amb ningú que no fos el seu gendre, la persona amb qui tenia més confiança.

«Crec que ella amb certs detalls i actituds, comença a deixar clares algunes coses i a enviar missatges subliminars. Ens ratifica a Fidel i a mi i aparta altres persones de certes coses. Això implica que aquestes persones deixin de fer coses que sentien que els pertanyien», diu Rociíto.

▶️ Vídeo del dia

«Amb la malaltia ella comença a intentar arreglar coses que sabia que no havia fet bé». Un cop de cap com Déu mana a Amador, a Rosa o a Glòria Mohedano.

L'atac sense miraments contra José Ortega Cano: «no té vergonya»

Rociíto té llenya per a tothom. Es desfoga a gust amb l'últim marit de la seva mare, assegurant que «no té vergonya. Que es preocupi, no del temps que va estar amb la meva mare, sinó de la qualitat de vida que li va donar, d'això ha de parlar Ortega Cano».

«A Houston, José estava absent, se li fa complicar un problema que ja tenia i que després va sortir a la llum. De sobte no el trobàvem, estava adormit entre dues cadires, al passadís de l'hospital. Jo crec que hi havia una barreja entre dolor i mala consciència». Terribles paraules de Rociíto, en què s'emmarquen la dura frase que 'la más grande' va dir al seu marit a l'hospital: «Ni aquí em respectaràs?».

José Ortega Cano, per la seva banda, va insinuar en una entrevista televisiva que hi va haver «metges i directors de clíniques que es van fer molta publicitat i van guanyar molts diners amb la malaltia de Rocío». Rociíto ho desmenteix assegurant que José Ortega Cano és «molt agosarat» i que no és real.

José Ortega Cano amb el seu fill
José Ortega Cano i el seu fill reben diverses crítiques al polèmic documental | EUROPA PRESS

A l'episodi 8 del documental, la filla de 'la más grande' també relata alguns episodis divertits a l'hospital, malgrat el drama del moment. Així doncs, Rocío Jurado sempre intentava treure un somriure o crear un moment còmic al seu voltant per fer-ho més suportable. «Jo he rigut molt amb ella», afirma emocionada la seva filla.

És un dels pocs punts de certa felicitat en un relat amarg, dur i ple de retrets i de picabaralles familiars. Evolucionarà cap a la voracitat i cap a l'interès que tots posen al testament, un cop Rocío mor.

El missatge dedicat especialment a Gloria Camila i a José Fernando és també significatiu. Sobre els «senyals» que revela Rociíto, respecte a la cara real de la seva família, no sap si els seus germans «entendran, els convindrà entendre'ls o, si, de sobte, no volen entendre'ls. Són aquests, que facin amb ells el que vulguin».