Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carla Vigo

Carla Vigo, destrossada per l'inesperat imprevist que pot fer que s'arruïni

Carla Vigo es queda sense feina

Carla Vigo va rebre fa unes hores una notícia amb què no comptava. Tenia moltes esperances en un nou projecte artístic, però finalment no se'n sortirà. Per tant, es queda sense feina i en una situació econòmica força compromesa.

Fa uns dies, el seu amic Rafael Amargo assegurava en una entrevista que era habitual que la neboda de la reina es dirigís a ella per demanar-li ajuda. Necessitava ingressos i ell feia tot el possible per donar-li una oportunitat al teatre. Però aquesta vegada la deixarà plantada.

Pel que sembla, Carla no podrà participar en The Beautiful Dream of life per una sèrie de discrepàncies entre el bailaor i el director. L'obra que estrenaria Amargo aquest dijous a Madrid tenia intenció de representar-se al teatre Marquina de Madrid fins a finals de mes. Tot i això, finalment va ser cancel·lada a última hora.

L'artista es mostrava encantat amb aquest nou projecte que tenia. «M'arriba en el moment just, és una teràpia, una catarsi», explicava en una entrevista a La Razón. Advertia que seria «molt dur per a mi enfrontar-m'hi cada dia, però soc valenta i ho viuré amb la veritat i com cada dia vingui».

Aquesta cancel·lació recorda en certa manera el que ha passat amb l'última estrena del bailaor amb Yerma. Unes hores abans de la primera passada es va haver de suspendre per la detenció d'Amargo, acusat d'organització criminal i de tràfic de drogues.

Carla Vigo
Carla Vigo va voler enviar un missatge als seus seguidors | INSTAGRAM @CARLA.INTENSE

Val a dir que aquests dos treballs comptaven amb la col·laboració de la neboda de Letícia. Està fent els seus primers passos al món de la interpretació i compta amb el suport de l'artista, que confia en les seves qualitats artístiques.

Carla Vigo rebia durant les últimes hores centenars de missatges que la criticaven com a actriu. La majoria asseguraven que era present en aquestes obres per la seva proximitat amb la Família Reial. Ella va intentar desmentir-ho tot.

«Els diners que guanyo són per la meva feina. Us asseguro que si Rafa hagués vist que no valc, m'hauria dit que no em contractava», defensava la noia.

Es preguntava «qui no ha ajudat mai un familiar o amic a trobar feina. O ha aprofitat que la seva família tenia una empresa i l'han triat a dit». Considera que «tampoc és dolent, és simplement una empenta i cadascú es troba en unes circumstàncies diferents a la vida».

Per molt que s'entestin a destruir la seva carrera al teatre, ella se sent amb ganes de seguir demostrant el seu art. Per això compta amb l'aval del seu gran amic Amargo, que la defensa en tot moment.

Carla Vigo es queda amb mal gust de boca

Carla Vigo estava molt il·lusionada amb aquest projecte que s'acaba de cancel·lar. Tant ella com els seus companys de repartiment havien treballat molt durant els darrers mesos. Però aquestes 'disputes internes' impediran veure-la al teatre madrileny.

Tot i això, la bona relació amb el bailaor es mantindrà. Fa uns dies, ell revelava alguns secrets de la neboda de la reina que no van semblar molestar-li gaire. Va confessar que a Zarzuela li havien fet signar un contracte de confidencialitat.

Fotomuntatge de la reina Letícia i la seva neboda Carla Vigo
La reina no vol que Carla parli de la seva família | GTRES

Es mostrava crític amb la família per aquest gest que havien tingut amb la jove. «És la filla de la seva germana, sang de la seva sang», assegurava respecte a Letícia. Carregava contra la casa reial perquè «no li donen res per menjar».

Demanava que donessin a Carla Vigo «1000 euros al mes perquè mengi». També va fer públic el seu malestar pel poc interès que mostraven per ella. Mai no havien anat a veure-la al teatre.