David Flores Carrasco mig somrient

David Flores Carrasco confirma que s'han reconciliat perquè ella n'està penedida

David Flores Carrasco té bones notícies

David Flores Carrasco està molt content que, per fi, la tranquil·litat regni a casa seva. I és que després de tots aquests mesos, el fill d'Antonio David ha vist com dues de les persones més importants per a l'exguàrdia civil han fet les paus.

Des que la relació de Marta Riesco i l'excol·laborador de Telecinco va sortir a la llum, aquesta família mediàtica no ha deixat de protagonitzar forts escàndols públics.

I és que, a les múltiples anades i vingudes de la parella, cal sumar-hi l'enemistat que es va implantar entre la periodista i la germana de David Flores.

Tot i haver estat grans amigues i companyes de feina, Rocío Flores no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de tallar els vincles que l'unien a la reportera d'El programa de Ana Rosa.

Ara sembla que les aigües s'han calmat i que la pau torna a regnar en aquest polèmic clan. David Flores Carrasco s'acaba d'assabentar que les dues estan cada cop més a prop de reprendre completament la seva amistat.

David Flores Carrasco es queda impactat amb la reconciliació

David Flores Carrasco no es pot creure el que acaba de passar. I és que, tan sols ha calgut una publicació a les xarxes socials perquè la seva germana i Marta Riesco fessin pública la seva reconciliació.

Aquest dijous 4 d'agost, Rocío Flores va anar al compte d'Instagram per compartir amb els gairebé 800.000 seguidors unes fotografies de les vacances d'estiu.

Primer pla de David Flores Carrasco.
David Flores Carrasco content amb la reconciliació. | Instagram

Hi podem veure la influencer posant en un restaurant situat a la ciutat costanera de Benalmádena (Màlaga). «Present. Aquí i ara», ha escrit la germana de David Flores a la descripció d'aquesta publicació.

Però, sens dubte, allò que més ha cridat l'atenció d'aquesta instantània ha estat un dels comentaris. I és que, després de veure aquestes dues dones juntes al concert de C. Tangana durant la celebració de la gala Starlite a Marbella, Marta Riesco ha fet un important pas.

La periodista no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de comentar la nova fotografia de la filla de la parella. I, per a sorpresa de tothom, ha escrit un missatge curt, però ple de significat. «Pots ser i estar més preciosa?».

Altres de les persones que no han volgut deixar passar l'ocasió per lloar la influencer han estat Gloria Camila Ortega i el mateix pare de Rocío i David Flores.

«Hola? Perdó?», ha comentat la col·laboradora de Ya es verano . Per la seva banda, l'exmarit de Rociíto ha qualificat la seva filla com a «extremadament bella».

David Flores sap que hi ha amor

David Flores acaba d'assabentar-se del que veritablement sent Marta Riesco per la seva germana. Fa uns dies, la periodista ha aclarit en quin punt es troba la relació amb la influencer.

«A Rocío la vull moltíssim. Sempre ho he dit. Estic contenta que ens emportem fenomenal i que tothom s'hagi relaxat. No odio. Amor és el que vull a la vida», va assegurar la reportera.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Marta Riesco i Rocío Flores amigues de nou. | GTRES

«Estic en un moment superdolç. Després dels moments de bogeria i tots els problemes que vaig passar, em sento superbé, tranquil·la i molt feliç».

I és que no hi ha cap dubte que la madrastra de David Flores està passant per un dels moments més feliços de la seva vida.

«Estic superenamorada. No ho he negat mai. Aquestes vacances ens hem omplert de força l'un amb l'altre. L'amor em somriu», ha confessat l'actual parella d'Antonio David.