Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro reapareix per a confirmar l'estat real de la seva mare

Andrea Janeiro sorprèn tothom desvetllant la veritable situació de Belén Esteban

Andrea Janeiro es troba en un dels moments més estables de la seva vida. I tot després que fa uns anys demanés encaridament a un jutge que no volia ser personatge públic i volia portar una vida tan anònima com fos possible.

Andrea Janeiro sabia que sent la filla de Belén Esteban no seria fàcil que el focus mediàtic no l'afectés a la seva vida fes el que fes.

Com a solució a aquest problema, la filla de Jesulín i Belén Esteban va tenir la brillant idea de marxar amb 18 anys a estudiar fora d'Espanya. La veritat és que la jove volia estudiar una carrera que li permetés tornar a Espanya per treballar en algun tema relacionat amb els mitjans de comunicació. Especialment volia enfocar-se al món de la ràdio o la televisió.

Foto de Belén Esteban i Andrea Janeiro.
Belén Esteban, molt orgullosa dels assoliments de la seva filla. | Europa Press

Andrea Janeiro reapareix i deixa clara la situació real de Belén

Andrea Janeiro se'n va anar fins al Regne Unit durant diversos anys per estudiar la carrera de Comunicació Audiovisual. Belén sempre ha presumit de les notes que treia, ja que la jove és una estudiant molt aplicada.

Amb tot, aquest estiu Andrea acabava els estudis a la localitat anglesa de Birmingham. I només li quedava graduar-se per confirmar que ja era tota una llicenciada.

El cas és que aquesta setmana Andrea Janeiro ha reaparegut i ho ha fet a través de l'Instagram de Belén Esteban. I és que la de Paracuellos de Jarama està més que orgullosa de l'èxit que ha aconseguit la seva única filla. Per això, ha compartit a través de les seves xarxes socials un moment que no oblidarà mai en la seva vida.

▶️ Vídeo del dia

Un dels dies més feliços a la vida de la televisiva

El cas és que Belén ha mostrat a tots els seguidors una imatge d'Andrea Janeiro. Una foto vestida de graduada al centre anglès on ha acabat els estudis de Comunicació Audiovisual.

Després de passar una primavera nefasta després de caure en ple directe i trencar-se la tíbia i peroné, Belén Esteban està pletòrica de felicitat. Se sent així en veure que Andrea ja està en disposició de treballar després de donar per acabats els estudis.

Fotomuntatge d'Andrea Janeiro i el seu pare Jesulín.
Andrea Janeiro nota l'absència del seu pare a la graduació de la seva carrera. | GTRES

Això sí, crida l'atenció que, malgrat estar gran part de la família en aquest dia tan important per a ella, hi ha hagut algunes absències. Sembla que el seu pare i la seva dona, María José Campanario, no han assistit a aquest acte que tanta il·lusió li feia a Andrea Janeiro.

I el cas és que l'important en aquest dia era la celebració d'aquest èxit a la vida d'Andrea Janeiro. Belén ha expressat amb aquestes paraules la felicitat que sent en veure en aquests moments la persona més important de la seva vida.

«Vivim un dia inoblidable, envoltada de la família i de tots els companys»

La filla es graduava de la universitat i, com és lògic, no ha pogut contenir l'emoció. «Ahir va ser un dels millors dies de la meva vida perquè es va graduar la meva nena». Belén explicava amb una foto d'Andrea d'esquena, vestida amb la roba pròpia de les graduacions.

Muntatge fotogràfic d'un 'storie' d'Instagram de Belén Esteban
Belén Esteban mostra la seva filla a la graduació «inoblidable» en un story d'Instagram. | Catalunya Diari

«Vivim un dia inoblidable, envoltada de la família i de tots els companys», ha expressat a través dels stories d'Instagram.

Belén no fa més que rebre bones notícies, i després de tornar als platós a Viernes Deluxe, està més feliç que mai. El motiu no és cap altre que l'orgull que sent en veure la seva filla, Andrea Janeiro, estar més a prop de treballar. Tot i que, això sí, l'estiu passat ja va fer unes pràctiques en una coneguda ràdio espanyola.