Ana María Aldón

Ortega Cano rep les pistes esperades que Ana María Aldón està jugant brut

El marit d'Ana María Aldón, sorprès pels seus darrers moviments

Ortega Cano intenta assumir tan bé com pot el distanciament que manté amb la seva dona. És clar que la parella no travessa per un bon moment. Però, en els darrers dies, s'ha produït un moviment per part d'ella que va deixar una mica descol·locat el torero.

La dissenyadora va aparèixer, en les seves recents intervencions televisives, una mica abatuda i amb poques esperances que canviés la seva situació. En vista de tot això, va decidir prendre's un temps i allunyar-se dels platós una temporada. A més, es va posar en mans d'un especialista per intentar superar l'estat d'ansietat que li provocava l'enrenou mediàtic.

Sempre va reclamar a Ortega Cano un lloc a la seva vida. Fa molts anys que ho demana, però sense gaire èxit. Allò li va acabar passant factura.

Tot just arribar al domicili familiar va tenir una forta baralla amb el torero i la seva filla, Gloria Camila. El mestre va decidir marxar de l'immoble i passar la nit a la casa que té la filla al nord de Madrid.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Ana María Aldón i José Ortega Cano fa temps que fingeixen estar bé. | CatalunyaDiari
 

▶️ Vídeo del dia

Cada cop prenen més força els rumors de crisi. La mateixa Ana María Aldón s'ha encarregat de confirmar-ho a persones del seu entorn. Al plató de Sálvame, fa diversos dies que donen per feta la separació.

Els protagonistes guarden silenci, i els seus familiars tampoc ho desmenteixen. El matrimoni fa tot el possible per evitar-se. Resulta complicat que arribin a coincidir sota el mateix sostre.

La dissenyadora va anar fa uns dies a la localitat gaditana de Costa Ballena, on el seu marit té una propietat. Va ser una mica estrany, ja que amb prou feines uns minuts té casa seva a Sanlúcar de Barrameda. Però tot indica que, darrere de cada acció de la dissenyadora, hi ha un motiu de pes.

Ortega Cano es pot imaginar el pitjor. Pel que sembla, la seva dona hauria buscat l'assessorament d'un advocat, que li indicaria els passos a seguir.

Ortega Cano i Ana María Aldón
Ana María Aldón es mouria aconsellada amb l'assessorament d'un advocat. | GTRES

A ABC, han volgut conèixer l'opinió de l'experta lletrada Teresa Bueyes sobre aquest tema. Explica que a Ana María Aldón «li facilita molt més les coses anar-se'n a la casa de Costa Ballena. Se segueix entenent que no se'n va del domicili i que no hi ha intenció formal de separació».

Tots els moviments fets els darrers dies comptarien amb el vistiplau d'un professional. Recentment, tornava al domicili de Madrid després d'uns dies a Cadis. «Ho fa perquè no s'entengui que està abandonant la llar i per deixar clar quin és el domicili del menor», afegeix.

Vol estar el més protegida possible pel que pugui passar en el futur. I el nen que tenen en comú ocuparia un paper essencial en la situació.

Ortega Cano veu com comencen a moure fitxa

Ortega Cano tracta de fer tot el possible per seguir amb la seva dona. Però, darrerament, la situació se li ha escapat de les mans i ho té molt complicat per canviar-ne el rumb.

Expliquen que «en el cas que se separessin i ella volgués la custòdia unilateral del fill, aquest té dret a seguir a la casa fins que compleixi els 18 anys».

José Ortega Cano somrient
Ortega Cano té motius per preocupar-se. | GTRES

Tenint en compte que resultaria «molt difícil que al torero li donessin una custòdia compartida pel seu estat de salut», una custòdia unilateral a Aldón l'acabaria perjudicant. Suposaria que «ell hagués de marxar de la casa».

Ortega Cano sap que si li concedeixen la compartida, «quan li toqui a un, haurà de sortir l'altre». Per tant, viurien per temporades a la casa. El que resulta evident, és que la dissenyadora mesura al mil·límetre cada pas que fa.