Antonio David Flores

Antonio David Flores revela que la malaltia ha fet plorar a tota la família

Antonio David Flores, preocupat

Antonio David Flores va abandonar els platós de Telecinco quan Rociíto va decidir trencar el seu silenci en el seu famós documental. La cadena va prescindir dels serveis del col·laborador, però continuen recordant-lo perquè continua fent parlar molt. La nova temporada del documental de Carrasco no l'ha deixat de banda, de fet, protagonitza una gran part dels capítols.

Antonio David Flores, segons explica la seva exdona, va estar pendent de la malaltia de Rocío Jurado perquè volia tenir informació. Suposadament, parlava amb certs periodistes i s'asseia en molts programes per vendre notícies de 'La más grande'. En una ocasió va mantenir una conversa telefònica amb Amador Mohedano davant dels espectadors i es van dir coses força curioses.

Primer pla de Rocío Jurado.
Antonio David Flores sap què va passar amb la seva sogra. | GTRES
 

Antonio David es va guanyar la confiança d'Amador mentre Rocío Jurado era a l'hospital, ja que va intentar ajudar en tot el possible. La seva intenció era que la família travessés aquest cop tan dur tan bé com fos possible, però Rociíto no confia en aquestes intencions. Creu que l'únic que buscava era protagonisme per augmentar la seva presència als mitjans de comunicació.

Antonio David sap millor que ningú que el càncer de la cantant ha fet plorar la família: des de José Ortega Cano fins a Fidel Albiac. L'advocat va estar molt pendent d'ella, de fet, es va traslladar als Estats Units per veure què necessitava. Carrasco assegura que va ser el seu marit qui va pensar que el millor per a Rocío era tractar-se a l'estranger.

▶️ Vídeo del dia

Flores ha tingut molts problemes amb la mare dels seus fills, però sempre s'ha caracteritzat per ser un home just i sincer. Mai no ha negat que Rociíto ho hagi passat malament durant el temps que Jurado va estar a l'hospital nord-americà. El tractament era caríssim, però la família pensava que podia ser efectiu i no van dubtar a intentar-ho.

Antonio David Flores té una altra versió dels fets

Antonio David continua retirat de la televisió, però cada vegada té més presència als mitjans perquè el públic vol escoltar-lo. No és cert que ningú no el cregui, les xarxes socials s'han mobilitzat perquè algun periodista li ofereixi l'oportunitat de parlar. Mentrestant és ell qui explica tot el que sap al seu canal de YouTube.

Foto d'Antonio David Flores, seriós.
Antonio David Flores té informació privilegiada. | GTRES
 

Flores ha confirmat, gràcies a les informacions que ha aportat Rociíto, que tots els Mohedano van patir amb el càncer de 'La més gran'. Tot i això, no està d'acord amb un punt de la història: no creu que Fidel Albiac estigués tan preocupat. Evidentment es va solidaritzar i va ajudar en tot allò que va poder, però el col·laborador creu que Carrasco està intentant netejar la imatge de l'advocat.

Rociíto assegura que la seva mare només es deixava guiar pels consells de Fidel i Antonio David té motius per pensar que menteix. Creu que la cantant mai no va acabar de confiar en el seu gendre perquè, suposadament, es va adonar de moltes coses. El públic està dividit, però cada cop són més els que es posicionen al costat de l'ex d'Olga Moreno.

Antonio David Flores va donar suport a qui més ho necessitava

Antonio David era conscient que tots ho estaven passant malament, però que una persona patia més que la resta. Estem parlant d'Amador Mohedano, el germà i representant de 'La más grande'. El pare de Rocío Flores no va trigar a posicionar-se al seu costat, li va donar suport en tot i li va oferir la seva ajuda més d'una vegada.

Flores ha comprovat les seves sospites: Rociíto mai va donar suport a l'amistat que ell mantenia amb Amador. «No entenc la poca lleialtat, no entenc la vida dels penells», explica Carrasco argumentant la seva postura. Creu que el seu oncle hauria d'haver estat més dur amb l'antic tertulià de Sálvameper respecte.