Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Raquel Sánchez Silva.

Raquel Sánchez Silva troba el millor aliat per demostrar la seva innocència

Sánchez Silva rep un suport inesperat

Raquel Sánchez Silva no començava el mes d'agost amb bon peu. El dia 1 d'agost la justícia italiana aconseguia tornar a la primera línia mediàtica el cas de Mario Biondo. Determinava que el càmera italià havia estat «assassinat», donant així la raó a la seva família.

Durant molts anys, els pares del noi han tractat que es reobrís la investigació. Estan satisfets amb la decisió que han pres els tribunals del seu país, però ara demanen que es reobri el cas a Espanya. Continuen tenint al punt de mira la presentadora.

Des que va morir el seu marit, Sánchez Silva va intentar distanciar-se al màxim de l'entorn de Mario. No en va voler saber res. A més, les seves aportacions als judicis van ser més aviat nul·les.

Des d'un primer moment va intentar convèncer la justícia que s'havia llevat la vida. Era una versió que xocava amb la de la família, que sempre va defensar que algú l'havia assassinat. Van explicar que el seu fill no consumia drogues ni practicava jocs eròtics, com recollien les investigacions.

El jutge d'instrucció de Palerm, Nicola Aiello, va assenyalar que «els elements que s'extreuen suggereixen que va ser assassinat per mans desconegudes i, posteriorment, col·locat en una posició capaç de simular un suïcidi».

Imatge de Raquel Sánchez Silva posant mirant a càmera i mig somrient
Raquel Sánchez Silva troba un nou suport. | Europa Press
 

En el seu escrit assegura que «en el moment de la troballa del cadàver s'haurien d'haver fet activitats de recerca que no es van fer». També va fer esment a les «innombrables contradiccions a les declaracions de la vídua».

Com era evident, aquesta sentència no va agradar gaire a les autoritats espanyoles. No van veure amb bons ulls que es posés en dubte la seva feina. També hi va haver algun periodista especialitzat en successos que va voler aportar el seu granet de sorra en el cas.

Raquel Sánchez Silva va trobar-se amb un defensor inesperat fa uns dies. El periodista Nacho Abad es mostrava contrariat per la tasca de la justícia italiana. «El jutge diu que la policia espanyola ho va fer malament, que el jutge espanyol ho va fer malament i que el forense ho va fer malament», va recalcar.

Va continuar dient que «em sembla tan gratuït que un magistrat italià ens doni lliçons de justícia, em molesta profundament. Sobretot després que hagin patinat recentment amb el cas d'Amanda Knox», va apuntar el comunicador.

Entén que «si l'autòpsia va determinar que era una mort accidental és que estava acreditada». Confia plenament en la feina dels investigadors espanyols.

Va voler fer referència a «alguna cosa que no havia explicat mai, però crec que ha arribat el moment». Desvelava que «jo vaig estar en aquella casa hores després de la mort. Vaig estar després que estigués la policia».

Ha explicat que ja «s'havien emportat el cos i no vaig veure cap escenari de violència». Res anòmal que el fes sospitar d'un intent d'assassinat.

Raquel Sánchez Silva, sempre al punt de mira

Raquel Sánchez Silva va mostrar en tot moment una actitud molt rara, segons van confirmar els familiars del càmera italià. Va fer tot el possible per allunyar-se de la família de qui fos el seu marit. Però el que més els crida l'atenció és que sempre guardés silenci, que mai no fos clara en les seves explicacions.

En aquesta ocasió, la presentadora ha trobat en el col·laborador de Mediaset un aliat perfecte. Abad va poder parlar amb algun veí i li va confirmar que «no havia sentit crits o aldarulls» aquella nit.

Nacho Abad a 'Espejo público'
Nacho Abad defensa la versió de Sánchez Silva. | GTRES
 

L'escena que es va trobar convida a pensar que no hi van participar terceres persones. «Hi havia moltes llaunes de cervesa i altres coses que justificaven que podia ser un accident. Com el que va tenir David Carradine o el cantant d'INXS, en un episodi autoeròtic de limitació d'oxigen».

Per a satisfacció de Raquel Sánchez Silva, el periodista va revelar que hi va estar diverses hores i no va trobar «cap signe de violència». La seva teoria, per tant, contradiu la sentència de la justícia italiana.