Eva González

Eva González renúncia a tot en saber que l'herència està empitjorant la separació

Eva González ha pres una decisió i no pensa desdir-se

Eva González és una de les presentadores més cotitzades de la pantalla petita , però ha hagut de fer grans sacrificis. Està relacionada amb dues famílies molt importants: els Rivera i els Pantoja, dos clans que estan enfrontats des de fa anys. Isabel Pantoja es nega a lliurar part de l'herència de Paquirri als germans Rivera, vet aquí l'origen del problema.

Eva González podria haver guanyat molts diners a la premsa del cor parlant d'aquest tema, però ha renunciat a tot. Prefereix centrar-se en la seva carrera i que cap periodista no li pugui retreure haver-se aprofitat del conflicte. Sempre que un reporter s'acosta per fer-li preguntes, ella respon de manera educada, però mai no revela cap informació.

Fotomuntatge de les cares de Cayetano Rivera i Eva González
Eva González sempre dona suport a les decisions del seu marit | GTRES

Eva sap que l'herència de Paquirri no ha fet res més que complicar la separació entre la família Pantoja i els germans Rivera. Suposadament, Isabel té unes pertinences del torero que són de Francisco i de Cayetano, però ella no els les vol donar. L'advocat de Cayetano va explicar que no havia deixat de buscar una solució, però que també volia ser curós.

El marit de la presentadora sempre ha tingut bona fama i el seu comportament no ha fet més que refermar els rumors. En adonar-se que Isabel Pantoja podia entrar a la presó pels seus problemes amb Hisenda,  va parlar amb el seu advocat per frenar. No ha renunciat al llegat del seu pare, simplement intenta recuperar-lo d'una altra manera.

Eva pot presumir del seu marit: té bones intencions i mai no s'ha aprofitat de la separació familiar. «M'apiado d'ella, a mi sí que m'importa la situació anímica de les persones i aquesta dona em fa pena. Ara té molt a sobre i veient la seva situació nosaltres aparquem», ha explicat l'advocat de Cayetano Rivera.

Eva González ha demostrat estar a l'altura

Eva està sotmesa a molta pressió perquè és el rostre més cotitzat de la pantalla petita i això genera força compromisos. A més, ha renunciat a moltes entrevistes perquè no vol parlar dels problemes familiars del marit. Ell també és força discret, per això és un professional tan ben valorat a les places de toros.

Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt
Eva González prefereix no saber res del testament | GTRES

González sap que Cayetano ha patit molt, ja que només demana el que és just: que la vídua de Paquirri faci el que diu al testament. Tot i això, s'ha apiadat de la situació d'Isabel i ha donat ordres al seu advocat perquè sigui més curós. Fa un temps,  el lletrat va concedir unes declaracions per explicar el canvi de direcció de la investigació.

«Aquesta senyora està imputada en una querella en què li demanen tres anys de presó, té greus problemes amb Hisenda. Amb tot el que té a sobre, a més d'una mare malalta, ens fa pena i no crec que respongui a una demanda civil». Aleshores, la cantant estava a punt d'acomiadar-se de la senyora Ana, la seva progenitora i matriarca del clan.

Eva González té l'èxit que es mereix

Eva sap s'ha guanyat el respecte de tots perquè sempre ha respectat la feina dels reporters i mai no perd l'educació. L'únic que demana és que li deixin espai, ja que no vol respondre cap pregunta compromesa. Mai no ha tingut un mal gest i la seva generositat no ha fet més que assegurar el seu llegat mediàtic.

▶️ Vídeo del dia

González està casada amb un torero important, però se la coneix més per la seva feina que per la seva vida personal. Ha renunciat a la crònica social perquè sap que és la millor manera de protegir la seva privacitat. D'altra banda, no necessita la premsa del cor, ja que tots els programes que presenta són un èxit rotund.