Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Bertín Osborne

Bertín Osborne i els insults que proven que la nova relació no està anant bé

Bertín ha deixat d'amagar el veritable problema

Bertín Osborne és un dels artistes més internacionals del país: la seva carrera està plena d'èxits i el públic en sent devoció. Està intentant adaptar-se als nous temps, per això té perfils a diverses xarxes socials. El problema és que la seva fama ha traspassat fronteres i hi ha massa persones que volen treure partit de la seva estrebada mediàtica.

Bertín Osborne ha revelat al seu compte d'Instagram que el seu intent per modernitzar-se no està sortint bé. Està acostumat a relacionar-se amb el públic mitjançant concerts i entrevistes, però les noves estratègies són massa perilloses. Algú ha suplantat la seva identitat i els insults que ha dedicat a aquestes persones proven que està molt ofès.

Bertín, fent gala de la sinceritat que el caracteritza, ha confessat que la relació amb el seu públic està sent força complicada. «El meu únic compte del món mundial d'Instagram que tinc és aquest, amb el clic blau aquell que no sé com és, però vet aquí». Després ha dedicat dos qualificatius molt forts per a la persona que hi ha darrere del que ha passat.

«Aquest és l'únic compte, els altres són tots de pirates, denuncieu-los a tots perquè ja és el súmmum. Estic aquí per dir-vos que estic rebent notes de gent que diu que hi ha no sé quants comptes pirates meus de suplantadors». El presentador ha esclatat i potser canviarà de plans perquè no s'acaba de sentir còmode amb les noves tecnologies.

Primer pla de Bertín Osborne mig somrient.
Bertín Osborne s'ha guanyat el respecte de tothom. | GTRES

Bertín és un home senzill i afable, no vol saber res de problemes que no li corresponen. No s'ha ficat mai amb ningú, per això s'ha guanyat el respecte de tota la premsa del cor. Tothom que hi ha treballat assegura que és tremendament generós, té molt bona fama i per això s'estan aprofitant.

Bertín Osborne promet que tot és mentida

Bertín ha revelat a les seves xarxes què està passant per deixar clar que ell no té res a veure amb els nous problemes. Li han suplantat la identitat per estafar els seus seguidors, igual que li ha passat a Paula Echevarría. No ha perdut el temps i n'ha aprofitat la influència per desvincular-se de l'assumpte abans que sigui massa tard.

«Són tots uns delinqüents i pocavergonyes, que a sobre us demanen diners, que ja és el súmmum», ha escrit visiblement molest. Sap que el problema és greu perquè estan fent servir el seu nom per a temes molt delicats que podrien ser delicte. Per sort, n'ha pres el control a temps i la premsa s'ha fet ressò d'allò que li passa.

Muntatge Fabiola i Bertín Osborne
Bertín Osborne té una bona relació amb la seva exdona. | GTRES

El cantant es va separar de la seva última dona i, des de llavors, no ha tornat a trobar l'amor, però tampoc no ho necessita. Està encantat amb la família i ha aconseguit tenir una amistat estupenda amb Fabiola Martínez, mare dels seus dos fills petits. La veneçolana sempre ha dit que Osborne és un pare modèlic, està pendent de tot.

Bertín Osborne està passant un moment controvertit

Bertín és un dels artistes més estimats d'Espanya, ja que sempre ha anat amb la sinceritat al davant. Ha superat situacions molt delicades, però és cert que ara està sotmès a massa pressió. La premsa segueix els seus passos perquè el públic vol saber si comparteix la seva vida amb algú.

Osborne està solter, mai no l'han enxampat en una mentida i no hi ha motius per pensar que ha trobat l'amor. Si fos així, seria el primer a dir-ho, però està en una etapa diferent i no vol saber res de certs sentiments. Ara, el que el preocupa és desvincular-se dels estafadors que estan aprofitant-se de la seva bona fama.