Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Miguel Marcos

Miguel Marcos admet que no han decidit el nom del bebè perquè hi ha un problema

Miguel és conscient dels sentiments de la parella

Miguel Marcos s'ha convertit en una de les cares més estimades de la premsa i la veritat és que es mereix ostentar aquest títol. Belén Esteban s'ha esforçat molt perquè sigui una persona anònima, però és impossible deixar de parlar-ne en certes situacions. A més, el sanitari ha guanyat molta popularitat els últims mesos perquè ha estat pendent de la seva dona durant una etapa delicada.

Miguel Marcos ha fet tot el possible perquè Belén travessés els seus problemes mèdics amb el millor dels somriures. La col·laboradora va tenir un accident laboral que li va robar la mobilitat, però el seu marit no va deixar que s'apagués i sempre va estar pendent d'ella. Esteban va concedir una entrevista a Semana i va deixar clar que se n'havia sortit gràcies a l'amor de la seva vida.

Foto d'Anabel Pantoja.
Miguel Marcos donarà suport tant a la seva dona com al seu entorn | Telecinco

Miguel sap perfectament que la seva dona ha patit molt perquè s'ha hagut d'absentar de Telecinco en un moment fonamental. Anabel Pantoja, una de les seves millors amigues, li havia demanat que la defensés mentre ella estava concursant a Supervivientes. El problema és que Belén no es podia moure del seu domicili i no va poder anar als platós.

Miguel ha admès que allò que sent la mare d'Andreíta per Anabel Pantoja és pur i sincer. La sevillana va anunciar a Supervivientes 2022 que volia ser mare i fins i tot va especular sobre el nom del nadó. Però, ara s'ha adonat que hi ha un problema: la seva vida no és prou estable.

El conductor d'ambulàncies entén la postura de l'amiga de la seva dona, Anabel vol ser prudent i és completament normal. Segons ella ha reconegut, a l'illa tenia massa temps lliure i es va plantejar tenir un nen, però ara ha endarrerit els plans. Vol esperar almenys dos anys per adonar-se de si la seva nova relació sentimental té futur.

Miguel Marcos comprèn que no és el moment

Miguel s'ha guanyat el respecte dels periodistes perquè mai no ha entrat al joc de ningú i sempre ha anat al seu ritme. Quan Belén Esteban va tenir l'accident, va atendre amablement tots els reporters, tot i que va mantenir les distàncies. Podria haver guanyat molts diners a la premsa del cor, però vol ser una cara anònima.

Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós
Miguel Marcos sempre es manté a prop de la seva família | Europa Press

El padrastre d'Andreita té rellevància pública i és molt complicat deixar de parlar-ne en certes situacions. Però és impossible trobar algú que el deixi en mal lloc, ja que tothom que el coneix sap que és un home honest. Ha ajudat molt Belén, i fins i tot s'ha implicat en el seu cercle d'amistats. Per això coneix Anabel.

L'antiga supervivent pensa que no és el moment adequat per quedar-se embarassada i el seu entorn hi està d'acord. «Estava molt avorrida i volia buscar noms perquè ja no sabia de què parlar», explica a la revista Lecturas . «Allà molts companys et comencen a parlar de nens i de nebots i vaig pensar que se m'estava acabant el temps».

Miguel Marcos ha pres una decisió

Miguel ha assumit que tothom està sempre parlant d'ell ja que la seva parella és una de les persones més estimades de la televisió. Però quan va començar a sortir amb ella, va deixar clar que no seguiria els seus passos: no volia saber res dels mitjans. La seva postura ha estat tan coherent que ningú no és capaç de retreure-li res; ha tingut un comportament idíl·lic.

Belén Esteban està orgullosa del seu marit i intenta protegir-lo, però hi ha situacions que s'escapen de les seves possibilitats. Tot el que hi tingui a veure, l'afecta. En aquest cas, ha estat el primer fill de la seva amiga Anabel. Tot i això, ell mai participa en aquest joc perquè sap que és l'única manera de poder exigir respecte després.