Primer pla de Dani Martín.

Dani Martín reapareix fet pols per la seva germana morta: demana ajuda desesperada

Dani Martín està destrossat

Dani Martín és un dels cantants més estimats del país. Per això, té milers de fans, que saben que el pitjor moment de la seva vida va ser la mort l'any 2009 de la seva germana Miriam. Una mort que ara ha tornat a prendre protagonisme.

El que ha passat és que el madrileny ha confessat que li han robat la cartera i ha perdut una cosa molt important. Es tracta d'una fotografia molt especial que sempre portava amb ell, la de la seva germana. I aquesta pèrdua l'ha destrossat.

Dani Martín, víctima d'un robatori

L'exlíder d'El Canto del Loco fa servir sovint les xarxes socials per anunciar els seus concerts i els seus nous projectes. Però ara les ha fet servir per revelar una cosa que li ha passat i per demanar ajuda. Ha compartit un vídeo a les stories del seu compte d'Instagram que li han sostret la cartera i, amb això, una cosa realment important.

Així, ha confessat: «Bon dia a tots, amics. Abans-d'ahir em van robar la cartera, amb el DNI, el permís de conduir, targetes de crèdit i la targeta de la Seguretat Social. En realitat, no valen per a res perquè no van poder fer cap mena de pagament».

Ha deixat clar que tota aquesta documentació no li importa, perquè, encara que es força molest, la pot tornar a obtenir.

Tot seguit, visiblement emocionat, ha explicat que ha perdut una cosa molt especial que sí que li provoca molta tristesa i, fins i tot, dolor.

Fotomuntatge de les stories de Dani Martín.
Dani Martín ha confessat que ha patit un robatori. | Instagram
 

Exactament ha exposat: «El que em fa més mal és que portava a dins una foto de la meva germana, preciosa. Que algú la torni perquè, en realitat, no vol per res això i jo sí. Té molt de valor per a mi, li demanaria que s'ho pensés».

«Les targetes estan donades de baixa». A això hi ha afegit: «Si es vol quedar amb el DNI que ho faci, si li fa il·lusió, que ho faci. Però, vaja, que em sembla fastigós».

Dani Martín i la seva tragèdia personal

El cantant de Cero està trist per haver perdut la fotografia de la seva germana, a qui va haver d'acomiadar per sempre el febrer del 2009. I és que ella va morir a conseqüència d'un infart cerebral.

La imatge esmentada sempre l'acompanyava i li donava forces. Per ell és un tresor que té de la jove, la mort de la qual el va destrossar per complet, com a la seva família. Així ho va relatar recentment al periodista Carlos del Amor: «La pèrdua de la meva germana és el cop més gran que s'ha endut la meva mare».

«I veure la meva mare en aquesta situació ha estat el cop més gran de la meva vida».

Fotomuntatge de Dani Martín i els seus pares, Manolo i Carmen
Dani Martín i els seus pares van patir molt després de la mort de Miriam. | CatalunyaDiari
 

A més, va aclarir el que aquesta pèrdua va suposar tant per a ell com per als pares i com l'han afrontat. Va exposar: «Jo tenia 32 anys i tinc tota la vida al davant, però ells no tenien tantes possibilitats d'enriquir la seva vida i d'omplir-la de moments de llum. Va ser un moment dur, però tots tres hem après molt».

«Quan li escric a la meva germana la cançó Cómo me gustaría conocerte, ho faig des de l'alegria, el somriure. I també des d'una ferida que, des d'aquest lloc, està curada».

▶️ Vídeo del dia

Però que estigui curada no vol dir que no li continuï fent mal no tenir Miriam al seu costat, per això, la tristesa que sent per haver perdut la seva foto preferida. No sabem, això sí, si el seu crit a través de les xarxes socials ha fet efecte. Potser qui li va robar la cartera l'ha escoltat i ha decidit tornar-se-la d'alguna manera.