Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja revela a Yulen que deixa Cantora i vol la seva pròpia família

Anabel Pantoja cada vegada té les coses més clares

Anabel Pantoja està vivint una autèntica revolució a la seva vida personal. I és que, després de trencar el seu matrimoni amb Omar Sánchez, ha iniciat una relació a Supervivientes amb Yulen Pereira. Un jove que ara ha conegut els plans de futur que té la seva xicota.

Ella, que ara té les coses més clares, li ha revelat quines són les seves intencions pel que fa a ell i, fins i tot, a la família.

Anabel Pantoja, cada cop més lluny de Cantora

Si per alguna cosa s'ha caracteritzat sempre la col·laboradora de Sálvame és per defensar amb dents i ungles la seva família paterna. Però també per intervenir en els conflictes i intentar que la seva tia, Isabel Pantoja, i el seu cosí, Kiko Rivera, es reconciliïn. Una postura que, al final, l'ha portat patir els seus atacs.

A Supervivientes sembla que Anabel ha reflexionat sobre això i ha pres una determinació. Una decisió que ha confessat a l'entrevista que ha concedit aquests dies a la revista Lecturas. Exactament ha dit: «Han passat moltes coses i jo m'he trobat al mig».

«Tant de bo jo pogués aconsellar i intervenir, però això va passar ja fa molt i cadascú és l'amo d'allò que explica i de la seva realitat».

En concret, sobre el distanciament amb el seu cosí i la seva dona, ha afirmat una cosa inesperada. Ha explicat que «sempre he pensat en ells perquè no volia tenir problemes a l'hora de veure els nens».

És més, ha deixat clar que cada cop està més lluny del conflicte del clan, ja no vol intervenir. Per això, ha exposat de forma contundent: «Ja vaig llençar la tovallola fa temps».

Més ferma que mai, no ha explicat als lectors la postura que ha decidit prendre. Així, ha revelat: «Al capdavall, cadascú ha de mirar per un mateix i jo ja he de mirar per mi. Si em poso als problemes dels altres, no em dedico temps a mi, que és el que m'ha estat passant durant molt de temps».

Fotomunatge de Kiko Rivera i Anabel Pantoja
Anabel Pantoja ha deixat clar que no vol continuar al mig del conflicte familiar. | CatalunyaDiari
 

Anabel Pantoja i els seus plans de futur amb Yulen Pereira

En aquesta exclusiva, la concursant de Supervivientes no només ha parlat de la seva vida familiar, també ho ha fet sobre la personal.

En aquest sentit, ha deixat clar que està encantada amb Yulen, però que vol anar a poc a poc en la relació. Bàsicament, perquè ella acaba de separar-se i també perquè ha vist coses que no li han agradat. En efecte, es refereix al rebuig dels pares d'ell cap a ella i, fins i tot, a les intervencions que tots dos han fet a la televisió.

▶️ Vídeo del dia

Arelys, la mare de l'esportista, és qui més ha parlat públicament de la parella i la que ha estat més dura amb ella. Però Anabel ha afirmat que «no crec que ara mateix parlar amb ella sigui el millor, cada persona i cada història té el seu moment. Fa pocs dies que soc fora, he de veure els meus, situar els fets i la resta ja s'anirà veient».

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Anabel Pantoja ha parlat dels seus plans de maternitat i dels seus sogres. | Telecinco
 

De la mateixa manera, ha respost sobre si és veritat que desitja tenir fills, tal com va confessar al reality. Una qüestió sobre la qual ha dit: «En algun moment m'agradaria ser mare si es donés l'oportunitat. Tot i que també pot passar que potser d'aquí un parell d'anys digui que no, no ho sé».

A més, sobre formar una família amb Yulen també ha estat directa: «Ara mateix no tinc la situació idònia per tenir nens».