Primer pla de Ramón García.

Ramón García, inquiet en descobrir que Terelu Campos ha revelat el seu romanç

Ramón García manté una relació estupenda amb la seva exdona

Ramon Garcia és un dels presentadors més mítics de la televisió, per això tot el que fa es converteix en un èxit. Actualment està presentant un programa a la televisió de Castella-la Manxa anomenat Estando contigo. I com que el públic connecta amb les mil meravelles, ha despertat l'interès de la premsa del cor.

Ramón García és un dels homes més buscats des que va formalitzar el seu divorci amb Patricia Cerezo, amb qui va formar una família estupenda. Els seus seguidors volen saber com es troba el seu cor i les declaracions que Terelu Campos ha donat a Socialité han desencadenat els rumors. Sí, perquè en concret la germana de Carmen Borrego ha reconegut que té passió pel comunicador.

Muntatge fotogràfic de Ramón García i Patrícia Cerezo.
Ramón García ha aconseguit tenir bona relació amb la seva exdona | CatalunyaDiari

Campos ha confessat que vol tenir un idil·li i els periodistes de Telecincos'han proposat ajudar-la en aquesta tasca tan complicada. Per a això, un reporter de Socialité ha contactat amb una pitonissa que ha posat tres noms a sobre de la taula: Ramontxu, Carlos Lozano i Bertín Osborne. Així doncs, la col·laboradora ha revelat que dels tres sent un afecte especial pel primer.

Ramón García és molt gelós de la seva privadesa i mai ha concedit entrevistes parlant de temes que considera que posen en perill el seu llegat. Té una vida molt interessant, però no vol que el públic el recordi per les relacions o ruptures. Per això no ha donat explicacions després de signar els papers del divorci ni tampoc ha opinat sobre el nou xicot de Patricia.

▶️ Vídeo del dia

A més, el presentador té motius per estar preocupat perquè Terelu, una de les famoses més cotitzades, l'ha posat sense intenció al punt de mira. Li han proposat el seu nom per començar el festeig que tanta il·lusió li fa i les seves paraules estan generant força enrenou. «Ai el meu Ramón, l'estimo molt perquè hem viscut moltes coses professionals junts a TVE».

Ramón García assumeix que comencen els problemes

En Ramon coneix millor que ningú com funciona el món de l'espectacle, per això sap que la premsa voldrà saber-ne el punt de vista. La filla de María Teresa Campos li ha donat el vistiplau, tot i que ha deixat clar que només són amics. Tot i això, els reporters de Telecincointentaran rascar més perquè és una història bastant sucosa.

Primer pla de Terelu Campos.
Ramón García té grans amics dins la seva professió | Mediaset

García és la cara més emblemàtica de la televisió, ja que ha participat en projectes que passaran a la història. Alhora, té molt bona fama entre els seus companys, d'aquí que Terelu en tingui un record bon record, però entre ells no hi ha res. Socialité simplement ha especulat amb la possibilitat perquè una endevina ha assegurat que seria un romanç estable.

De moment, el presentador està vivint un moment força dolç, ja que s'ha convertit en l'estrella de la cadena de Castella-la Manxa. El programa que presenta registra unes dades d'audiència extraordinàries i els espectadors hi estan encantats. La seva gran competència és Juan y Medio, ja que ell té el timó d'un format molt semblant a Canal Sur.

Ramón García ha pres una decisió

El presentador sap que podria guanyar molts diners a la premsa del cor, sobretot perquè les seves filles ho tenen tot per triomfar. Són intel·ligents, atractives, honestes i porten una vida de luxe, és evident que triomfarien a qualsevol revista o programa. Però la família ha pres la decisió d'estar al marge d'assumptes que no tinguin a veure amb el terreny professional.

García és un referent per a les noves generacions i tots els periodistes en parlen bé perquè és tremendament educat. Manté les distàncies, però comprèn la feina dels reporters i no posa impediments si se'n respecten els límits. Així doncs, és possible que li facin una visita per saber què sent després de sentir la confessió de la seva amiga Terelu.