Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.

Anabel Pantoja fa les maletes i preocupa a la seva sogra per emportar-se'l lluny

Anabel Pantoja ha aconseguit molestar encara més Arelys

Anabel Pantoja està gaudint al màxim del seu retorn a Espanya després del seu pas per Supervivientes. Això l'està portant a viatjar moltíssim per poder retrobar-se amb la seva família i amb els seus amics, que té repartits pel país. És un periple en què els últims dies està comptant amb la companyia de la seva actual parella, Yulen Pereira.

La col·laboradora ha aconseguit que el seu xicot hagi decidit estar al seu costat. Això segur que no agrada gaire a la seva mare, Arelys, la dona que ha deixat clar que no està satisfeta amb aquesta relació i que s'ha queixat que veu poc el fill.

Anabel Pantoja i el seu nou xicot, inseparables

L'exconcursant de Supervivientes i el seu xicot han rebut nombroses crítiques per la seva història d'amor, que va sorgir al reality. Se'ls ha acusat de fingir sentiments per seguir al concurs. És més, a ell se l'ha titllat d''interessat' i d'estar al seu costat per aconseguir fama.

Tots aquests rumors van cobrar força quan ella, només arribar a Espanya, va optar per retrobar-se en primer lloc amb el seu ex, Omar Sánchez. També van augmentar quan ella i Pereira van tenir una freda trobada i quan es va saber que passarien les vacances per separat. No obstant això, ells estan desmentint els rumors amb els seus moviments.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja i Yulen estan fent callar les crítiques sobre la seva relació | CatalunyaDiari

És cert que va sorprendre que Anabel marxés sense ell a l'aniversari de la seva tieta, ja que va deixar intuir que la seva relació no anava de debò. Però no era així. Després d'aquesta festa, l'esportista ha preparat l'equipatge, ha deixat els pares a casa i se n'ha anat al costat de la seva nòvia.

D'aquesta manera, no han dubtat a viatjar fins a El Puerto de Santa María (Cadis) per gaudir d'un concert. I no ho han fet sols, ho han fet en companyia dels seus companys de reality: Alejandro Nieto i Tania Medina. Fins i tot les dues parelles semblen haver compartit estada en una vila o similar, com ho han mostrat a les xarxes.

Anabel Pantoja, Yulen Pereira, Tania Medina i Alejandro Nieto en un concert
Anabel Pantoja i Yulen han estat a El Puerto de Santa María amb els seus companys | INSTAGRAM (@YULENPEREIRA)
 

Però això no és tot. La jove Pantoja ha volgut ensenyar al seu xicot la seva ciutat natal i possiblement li deu haver presentat els seus familiars i amics. Sí, perquè ara es troben a la capital andalusa gaudint d'uns dies junts.

Pereira sembla haver quedat encantat amb l'urbs, d'acord amb la imatge que ha penjat a Instagram. Hi apareix de nit en un dels ponts més emblemàtics de l'urbs. La foto,  l'ha acompanyat del text següent: «Que bonica que ets, Sevilla».

Anabel Pantoja complica la relació amb la seva sogra

La col·laboradora de Sálvame segur que està complicant la relació amb la seva sogra per 'emportar-se' Yulen amb ella de viatge. I és que, aquesta decisió està fent que Arelys, que no veu amb bons ulls la seva nora, no pugui gaudir del seu fill com a ella li agradaria.

Arelys amb Anabel Pantoja
De moment, Arelys i Anabel Pantoja no tenen bona relació | MEDIASET

Anabel ha topat tot just sortir de Supervivientes amb unes declaracions no gens positives. Aquestes no li han agradat gens ni mica, ni tampoc el fet que Arelys hagi anat diverses vegades a un plató, fins al punt de sotmetre's al polígraf. Per això hi ha tensió entre totes dues.

Malgrat tot, com la jove ha manifestat en una exclusiva a Lecturas, creu que «ara mateix parlar amb ella no és el millor. Cada persona i cada història tenen el seu moment».

▶️ Vídeo del dia

És més, tampoc no està gaire satisfeta que el pare de Yulen també hagi anat diverses vegades a televisió. Ha deixat clar que «això de la seva família no m'agrada, però no puc decidir què fa cada persona. Respecto el que cadascú faci sempre que a mi se'm respecti».

«Jo sempre ho faré mentre ningú no es passi amb mi».