La reina Letícia Ortiz.

Passió a la platja: Letícia es posa vermella amb les imatges

Letícia, preocupada per unes fotos compromeses

La reina Letícia intenta tenir sota control tot allò que passa a la família reial. I és que no vol que cap membre es vegi implicat en polèmiques o situacions compromeses. Però no sempre ho aconsegueix, com s'acaba de comprovar.

En els darrers dies, de fet, una de les persones més properes a ella va ser captada en una platja nudista malbaratant passió amb la seva xicota. El protagonista d'aquestes fotografies era l'exmarit de la infanta Cristina, Iñaki Urdangarin, que continua molt unit a Ainhoa Armentia.

La reina es mostra sorpresa amb tots els moviments que realitza el seu excunyat. Segons sembla, van visitar aquesta platja en una jornada amb poca afluència d'estiuejants. Tot i això, els pocs que estaven per allà els van identificar i no van desaprofitar l'ocasió per fer-los fotos.

Imatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia fent-se un petó apassionat
Letícia mostra el seu malestar per les fotografies d'Iñaki Urdangarin i la seva noia | Mediaset

«Primer va entrar ell a l'aigua i després ja ella. Van estar juntets, els vam veure besar-se, hi havia molt afecte entre tots dos, molt coqueteig», confirmava un dels testimonis a Sálvame, que els va veure «molt apassionats» en tot moment.

Així volien posar fi als rumors que parlaven d'un possible distanciament entre ells. En cas que hi hagi hagut algun tipus de crisi durant els últims mesos, sembla que s'ha superat. Continuen estant junts i aliens a totes aquestes especulacions.

Procuren seguir amb la seva vida amb total normalitat. Ell sol anar a recollir pràcticament cada dia la seva noia al despatx d'advocats on es van conèixer, tal com recull Informalia. De fet, ho fa en un esportiu vermell que havia adquirit quan encara era xicot de la infanta.

Intenten ser tan discrets com és possible. Això sí, Iñaki Urdangarin continua amb la protecció dels escortes, que no li prenen ull en cap moment.

▶️ Vídeo del dia

Per la seva banda, Letícia intenta que la institució no es vegi afectada per cap mena de polèmica. Sí, perquè és conscient del gran mal que ha provocat l'ex de Cristina, que fins i tot va haver d'enfrontar-se a la presó.

Asseguren que els reis haurien imposat a la infanta una condició per tornar a la Zarzuela. Aquesta seria que abandonés el seu marit i se'n desvinculés completament. Per això caldria que firmés el divorci, però de moment no han contemplat aquesta possibilitat.

Iñaki Urdangarin, mentrestant, mira de gaudir de l'estiu amb els seus. Fa uns dies va ser vist amb tres dels seus fills a Formentera i poc després a Bidart, on la família té una casa. Allà és habitual que es reuneixi en aquesta zona amb la mare, els germans i nebots.

Imatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia a la platja
L'exduc de Palma i Ainhoa van gaudir d'un dia de platja | Mediaset

Així mateix, va tenir temps per estar amb la seva noia a la platja francesa d'Erretegia. Allà es van dedicar a fer passejades per la riba i jugar a les pales, però sense grans mostres d'afecte.

Letícia posa fi a les polèmiques

Letícia sorprenia aquest diumenge tothom amb unes fotos que han causat gran enrenou. Les dues reines van anar a sopar a un local de Palma en companyia d'Elionor i la seva germana. Tot seguit van decidir visitar uns dels mercats ambulants del passeig marítim.

Però qui es va absentar a la vetllada va ser el rei, ja que va haver de desplaçar-se a Colòmbia per assistir a la presa de possessió del president electe, Gustavo Petro.

Tanmateix, el més cridaner de tot és que l'emèrita apareix del braç de l'asturiana. D'aquesta manera pretenen deixar clar que no hi ha cap mena de problema entre elles. És possible que en el passat haguessin tingut alguna mena de diferència, però ara tot sembla solucionat.

Letícia va escollir el restaurant 'Beatnick', un local modern de cuina de fusió. La família reial ja fa una setmana que està a terres balears, i està previst que en qüestió de dies marxin de vacances de manera oficial a un destí desconegut.