José Fernando Ortega

José Fernando Ortega posa el crit al cel pel dineral que s'ha perdut

José Fernando Ortega s'ha assabentat de la quantitat de diners que s'han perdut

José Fernando és qui està més allunyat dels conflictes de la seva família, ja que es troba en un centre recuperant-se dels seus problemes de salut. Però això no impedeix que s'assabenti de tots els detalls del que passa a casa seva. Per això, ara s'ha quedat de pedra en saber l'elevada quantitat de diners que s'han perdut.

Ens estem referint al fet que el seu pare, Ortega Cano, ha rebutjat una gran quantitat de diners d'una revista. Aquesta se li va posar damunt la taula perquè parlés de la situació actual amb la seva dona, Ana María Aldón, però l'ha rebutjada. Almenys, de moment.

José Fernando Ortega descobreix la interessant oferta

El fill de Rocío Jurado és conscient que les coses no van bé al seu entorn. Primer, pels conflictes entre la seva germana i Ana María. Segon, perquè el torero i la seva dona ja podrien estar separats.

Durant mesos s'ha parlat del matrimoni i, durant les últimes setmanes, ha quedat clar que les coses no estan bé entre la parella. Estan vivint separats i, fins i tot, ella mateixa ha confirmat que estava buscant un habitatge per a ella i el seu fill. Per tot això, encara que la separació no s'ha revelat, sembla que la ruptura ja és un fet.

José Ortega Cano amb el seu fill
José Fernando sap que el seu pare ha rebutjat 70.000 euros per una entrevista. | Europa Press
 

Precisament per aquesta situació, segons Informalia, una revista del cor del país li ha fet una oferta especialment atractiva a Ortega Cano. Pel que sembla, li ha ofert 70.000€ per concedir una entrevista i revelar en quin punt està la seva relació. Però, per ara, l'ha rebutjada, per a sorpresa de José Fernando i dels seus altres éssers estimats.

El motiu d'haver declinat aquests diners és que no estan bé. Suposadament, segons una font propera a ell, «està trasbalsat. La pressió mediàtica és absoluta i la seva salut se'n ressent, el seu cor està molt dèbil».

«Els últims mesos han estat demolidors i no entén tant d'atac desmesurat. Tampoc no entén l'actitud d'Ana María i la de la seva filla Gema a la televisió. Ell no és partidari de treure a la llum els draps bruts davant de l'audiència».

Això sí, es rumoreja que qui sí que ha acceptat una quantitat econòmica important per parlar és la seva dona. Es comenta dins de la premsa rosa que, ben aviat, podria aparèixer confessant la seva separació a la portada d'una revista. I tot per un preu que oscil·laria entre els 40.000 i els 50.000 €.

Fotomuntatge de José Fernando Ortega i Ana María Aldón
José Fernando Ortega sap que Ana María Aldón sí que estaria disposada a parlar. | GTRES
 

José Fernando Ortega, molt preocupat pel seu pare

El pare de la filla de Michu s'ha quedat de pedra després d'assabentar-se del rebuig de l'oferta del seu pare, però sobretot està preocupat per ell. Ho està, no només perquè està patint per la situació sentimental amb Aldón, sinó pels rumors que han aparegut. Ens estem referint que hi podria haver una altra dona a la seva vida, com ha revelat Kiko Jiménez.

A José també el preocupa el fet que el torero estigui quedant en evidència amb la docusèrie de Rocío Carrasco. I és que aquesta ha tret a la llum des dels seus problemes amb l'alcohol fins al seu pèssim comportament amb 'La más grande'.

Tot això li està passant factura al de Cartagena, que té molt angoixat el seu fill gran i la seva filla. I és que Gloria Camila, que se'n va a concursar Pesadilla en el paraíso, ha dit que està molt inquieta. Ha exposat: «Em preocupa el meu pare i no me'n vaig tranquil·la del tot».

«M'agradaria estar al seu costat i donar-li suport en tot, però crec que també ens anirà bé que cadascú faci el seu camí per separat. Sí, que ell prengui les seves decisions».