Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla Fabiola Martínez

Fabiola Martínez revela perquè s'ha separat del seu fill en una època tan delicada

Fabiola Martínez explica la veritat

Fabiola Martínez s'ha hagut de separar del fill Kike per un motiu molt especial. Malgrat estar sempre pendent del seu nen, la veneçolana ha hagut d'anar-se'n en un dels pitjors moments.

Tant la model com Bertín Osborne sempre s'han implicat en la cura dels dos fills en comú. Tot i que ara ja no estan junts, han pres la decisió de seguir units pel seu bé.

«És el pare dels meus fills. Durant gairebé vint anys de relació se sembren moltes coses. Nosaltres hem sembrat molt d'afecte», va assegurar Fabiola Martínez en una de les últimes entrevistes. Malgrat haver signat ja els papers del divorci, el presentador de Telecinco i la veneçolana han continuat funcionant com una família.

Ara, l'exdona de Bertín Osborne s'ha vist obligada a deixar Kike en mans d'una persona molt important per a ella.

Muntatge Fabiola i Bertín Osborne
Fabiola Martínez i el presentador funcionen com un equip. | GTRES

Fabiola Martínez se separa del seu fill per primer cop

Fabiola Martínez acaba de fer públics els motius que l'han portada a separar-se dels fills en una època tan rellevant com són les vacances d'estiu. La model ha estat una de les convidades a la Gala Benèfica de l'Associació Espanyola contra el Càncer que ha tingut lloc aquest cap de setmana a la ciutat de Marbella.

Les càmeres d'Europa Press van tenir l'oportunitat de parlar amb la veneçolana, que, en tot moment, es va mostrar molt accessible als mitjans de comunicació. «Kike està amb el seu pare a Sevilla i jo amb Carlitos a Madrid», va assegurar.

Pel que fa a la seva faceta com a mare, Fabiola Martínez va voler deixar clar que no es considera una lluitadora, ja que qualsevol mare faria tots els sacrificis necessaris pels fills.

«Sempre dic que no és un tema de ser mare especial, soc una mare, bolcada amb els meus fills i bé, Kike que em necessita més per la condició que té, però realment soc igual de pesada amb l'altre».

A més, també va aprofitar l'ocasió per explicar les mesures que ha hagut de prendre amb el seu fill Carlos. Després d'un temps reflexionant sobre la seva conducta, Fabiola i Bertín han pres la decisió d'apuntar el fill petit a un campament d'estiu.

«Ara estic més pendent de Carlos, que el tinc en un campament a prop de Madrid perquè necessita una mica de disciplina».

Moment de Fabiola Martínez plorant al programa 'Los miedos de...'
Fabiola Martínez explica què ha passat. | Mediaset

Fabiola Martínez se sincera una vegada més

Fabiola Martínez no ha tingut cap problema per parlar, una vegada més, de la seva relació actual amb Bertín Osborne. Encara que ja han passat gairebé dos anys des que aquesta parella va decidir agafar camins separats, tots dos es continuen tenint molt d'afecte.

Però allò que més ha cridat l'atenció han estat les seves declaracions sobre la nova integrant de la família. Fa tot just unes setmanes, Claudia Osborne va donar a llum la seva primera filla.

Tot i que la veneçolana ja no comparteix la seva vida amb el presentador, ha tingut l'oportunitat de conèixer la petita Micaela. «Sí, ja l'he vist. Preciosa, la vaig veure acabada de néixer i és molt bonica. Tots els bebès són comestibles. Mira, jo tinc una cosa, l'olor dels bebès em torna boja. Si per mi fos, però no, ja no».

Pel que fa a la seva faceta laboral, Fabiola Martínez té clar que es vol prendre la vida amb una mica més de calma. «Crec que he passat una època que era dir a tot sí, assumint més del que moltes vegades podem tirar endavant. Ara vull estar una mica més tranquil·la. Només parlar de projectes és com "vull descansar"».