Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Obregón mig somrient a un 'photocall'

Ana Obregón, trencada: sap qui té la malaltia que va acabar amb el seu fill

Ana Obregón ha pogut veure i abraçar aquesta persona

Ana Obregón va viure fa dos anys el pitjor moment de la seva vida: la mort del seu únic fill, Álex Lequio, per culpa del càncer. Aquest l'ha portat a formar una fundació per a la seva investigació i també l'ha unida a algú molt especial. En concret, a Elena Huelva, una 'influencer' sevillana que està fent visible el calvari que viu per aquesta patologia.

Ara la presentadora, que segueix la noia a les xarxes i li dona suport, ha pogut veure-la en persona, abraçar-la i donar-li tot l'ànim del món.

Ana Obregón coneix la 'influencer'

Des que va perdre el seu fill, l'ex d'Alessandro Lequio s'ha centrat en crear la fundació que porta el nom del noi. Amb la fundació pretén recaptar diners per a la investigació del càncer i per aquesta tasca ha rebut el premi ELLE Hope Awards.

Precisament a l'entrega d'aquests guardons va poder, per fi, veure en persona Elena Huelva, que ha rebut un altre dels reconeixements. Així, han protagonitzat un moment realment emotiu quan han estat juntes per primer cop. Ana Obregón ha pogut donar-li en persona tot l'afecte i l'ànim que li ha estat donant en aquesta dura etapa que està vivint.

És més, Obregón ha tingut molt present l'andalusa quan ha publicat a les xarxes imatges de l'abraçada i de la recollida del premi. En aquesta recollida ha afirmat: «Necessitem diners, calen diners per investigar perquè la investigació és l'única cosa que salva vides. El càncer és la pandèmia silenciosa i no surt als informatius. Quan hi havia la covid deien: "Avui han mort 200 persones", però per què no ens diuen que cada dia a Espanya moren 300 persones per càncer? En aquest moment, encara que tinc el cor trencat, l'únic que m'ajuda és ajudar els altres. Aquest és el meu premi… Elena, t'estimo, ets una lluitadora».

Aquestes paraules han quedat reflectides en aquesta publicació a Instagram, on també li ha enviat un altre missatge per escrit a Elena: «No et deixo marxar». I també un altre per a tots aquells que en pateixen la mateixa malaltia: «Ànims, lluitadors».

Ana Obregón emocionada amb Elena Huelva

L'expresentadora de ¿Qué apostamos? no només s'ha emocionat amb el premi o poder veure en persona Huelva. També ho ha fet amb el discurs que aquesta ha pronunciat en recollir el guardó que li han atorgat per visibilitzar el càncer.

La jove, davant de l'atenta mirada del seu amic i suport Manuel Carrasco, ha dit: «Cada persona que conec en aquest camí és un regal. Sempre dic que la malaltia et treu moltes coses, però també te'n regala, sobretot, persones, així que gràcies».

De la mateixa manera, a les seves xarxes socials ha compartit diverses fotografies d'aquella nit tan especial, entre elles amb Ana, i les ha acompanyat d'un text: «Gràcies de cor per aquest premi. Jo només he fet el que sentia i el que crec que havia de fer, visibilitzar. Gràcies, Elle, per aquesta gala tan necessària, perquè cal més visibilitat per al càncer, perquè, per fi, hi hagi una cura. Que ben envoltada he estat de persones tan boniques. Felicitats a totes les dones tan meravelloses premiades».