Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Luis Enrique

Luis Enrique revela amb qui comparteix la seva vida i causa un fort impacte

Luis Enrique no amaga la seva realitat per a sorpresa de molts

Luis Enrique  és l'home del moment. Seleccionador espanyol i streamer. Ho té tot. I si ja era un personatge polèmic abans de començar el Mundial, ara el fet d'enfrontar-se cada dia als més de 40.000 espectadors que té el seu canal de twitch el posen —encara més— en boca de tothom. 

Ara, una inesperada broma ha deixat tothom fora de lloc. Va passar en la seva segona sessió com a flamant streamer

I és que el seleccionador espanyol ha canviat el xip i ja no és el Luis Enrique que coneixíem. L'asturià va decidir fa uns dies anunciar que es convertiria en streamer. Volia que els aficionats coneguessin una mica més el Luis Enrique persona; i, de retruc, alliberar els seus jugadors de pressió de cara a la cita mundialista. 

Luis Enrique ho revela: van sobre rodes

La veritat és que l'anunci de Luis Enrique de respondre les preguntes dels seus seguidors a twitch ha estat tot un èxit.

Muntatge de Luis Enrique i la seva filla Sira
Luis Enrique sap que la relació entre la seva filla i el seu gendre està millor que mai | Europa Press

Luis Enrique ja ha fet tres sessions de Twitch, en les que ha destacat pel seu savoir faire. Resposta rere resposta, Luis Enrique ha causat sensació sobretot perquè no té pèls a la llengua. 

I és que fins i tot, el passat cap de setmana, l'exculé no va tenir miraments a l'hora d'assegurar que el nòvio de la seva filla, que juga a la selecció espanyola, és el seu favorit. 

Estem parlant de Ferran Torres, el jugador del F.C.Barcelona que porta uns quants anys anant a la Selecció, fins i tot abans que tingués aquesta relació amb Sira. Ara sap que ha de separar per un temps la part familiar de la professional i centrar-se en un únic objectiu.

La broma viral de Luis Enrique sobre el seu gendre Ferran

Luis Enrique, més espontani que mai dins dels seus directes a Twitch, ha fet una divertida broma sobre la seva filla Sira i el seu gendre Ferran.

Fotomuntatge de Luis Enrique, la seva filla i el Barça.
La Sira i la seva parella van ser motiu de broma per part de l'entrenador d'Espanya | Instagram

Un espectador del directe ha volgut saber quina és la prolongació al camp de Luis Enrique. I tot després que, fa un temps, l'exseleccionador Vicente del Bosque afirmés que Sergio Busquets era la seva.

Després d'aturar-se a pensar durant uns segons, Luis Enrique ha estat més franc que mai i ha estirat humor responent així.

«Home, la meva és molt fàcil. El senyor Ferran Torres, que si no m'agafa la meva filla i em talla el cap», afirmava el seleccionador nacional. Així, contestava de la manera més sincera a una pregunta potser una mica complicada.

La parella formada per Sira i Ferran Torres s'ha consolidat des que aquest va fitxar fa un any pel club blaugrana. I la veritat és que el jove jugador ja és un més a la família de Luis Enrique.

Per circumstàncies de la vida, Ferran Torres va ser el jugador que va haver de comparèixer en roda de premsa aquest diumenge abans d'un nou entrenament a Qatar. Així les coses, el jugador valencià va contestar de manera natural a una pregunta que s'ha fet viral les últimes hores.

«Sabem que el mister és bromista i simplement va fer una broma al directe. El mister i jo sabem diferències quan és família i quan és seleccionador i jugador. Ho portem de forma natural», afirmava l'extrem de forma natural.