Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Verónica Forqué i la seva filla

Verónica Forqué no s'acabaria de creure què fa la seva filla a canvi de diners

La filla de Verónica Forqué s'està guanyant la vida de manera peculiar

Verónica Forqué ens va dir adeu de manera inesperada fa un any aproximadament, després del seu controvertit pas per MasterChef Celebrity. Avui encara parlen de la seva mort, ja que s'ha comparat la situació que la va portar a llevar-se la vida amb una altra famosa. També la segueixen recordant amb molt d'afecte, especialment per part de la seva filla, María Iborra.

La jove, que vol que l'anomenen Virgen María, no oblida la seva mare, però segueix endavant amb la seva vida, que gira al voltant del món de l'art, amb què està guanyant molts diners. En concret, està aconseguint un gran èxit amb exposicions i actuacions molt atrevides i, fins i tot, surrealistes.

Verónica Forqué va transmetre la seva faceta artística

La protagonista de Bajarse al moro se sentia molt orgullosa de la seva filla, a qui donava el seu suport en totes les seves inquietuds i projectes: María en va heretar la seva passió per l'art. Això sí, la seva manera d'entendre-ho podem dir que no és comú i per això precisament està triomfant.

Després de la mort de Verónica, ha intensificat la seva carrera fora del nostre país. Ha estat a Nova York, Mèxic o Alemanya donant a conèixer les seves fotografies i exhibicions. Precisament una de les últimes ha causat un enorme enrenou a París.

En efecte, ha estat a la capital francesa amb una actuació amb Filip Custic, que ha treballat braç a braç amb Rosalía. S'hi han mostrat nus i amb els seus cossos plens d'argolles a través de les quals passaven uns llaços vermells: la veritat és que se n'ha fet ressò tant a la ciutat de l'amor com a les xarxes socials.

La publicació d'aquesta mostra artística ha estat molt comentada pels seguidors de Virgen María. De fet, s'hi poden llegir comentaris com aquests: «Em flipa. Increïble al màxim nivell», «Brillant com sempre», «Quan pensàvem que no n'hi havia de nou» i «És molt fort. Que xulo».

Tanmateix, no podem negar que n'hi ha que no acaben d'entendre les seves manifestacions plàstiques: «Quin mal rotllo, angoixa de debò», «Si us plau, una anàlisi d'aquesta obra» i «Això és per analitzar. És una autèntica bogeria».

Verónica Forqué admirava el talent de la seva filla

L'actriu se sentia orgullosa de l'atreviment, la gosadia i el talent de María Iborra, unes característiques que la jove mostra a les seves xarxes, on ha aconseguit un enorme èxit. De fet, a Instagram té més de 210.000 seguidors.

María Iborra disfressada
Verónica Forqué era conscient que l'art de la seva filla generava controvèrsia. | Instagram

En aquest compte no dubta a continuar mostrant les seves exhibicions per tot el món i, per descomptat, les fotografies més surrealistes: amb una llengua interminable, amb el cos untat amb Nutella, amb cua o plena d'escarabats. Moltes d'aquestes creacions les ha desenvolupat tant en aparadors com en sessions de fotos per a revistes com ara Playboy.

Verónica estaria feliç de veure la jove guanyant-se el pa amb allò que li agrada, amb l'art més xocant i irreverent. N'ha aconseguit fer la seva professió, encara que també la compagina amb la faceta de DJ, que l'ha portat a punxar a diferents racons del món, com ara Mèxic.