Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carlos Sobera

Carlos Sobera parla de la seva sortida de Telecinco i explica la seva jubilació

Carlos Sobera podria estar pensant a retirar-se definitivament de la televisió

No és cap sorpresa que els últims anys, Carlos Sobera s'ha guanyat un prestigiós lloc a la cadena rival d'Antena 3, Telecinco. De fet, actualment, el basc pot presumir que condueix un dels programes més exitosos de la cadena, Supervivientes, a més d'altres espais de la pantalla petita.

Així mateix, als 62 anys, el presentador és una de les figures més conegudes i ben valorades de la televisió. Tot i això, malgrat que la seva carrera televisiva segueix marxant vent en popa, Carlos Sobera podria dir 'adeu' més aviat del que l'audiència s'imaginava. Fins ara, la idea de jubilar-se no entrava als plans de Carlos, però de la nit al dia tot podria haver canviat…

Carlos Sobera a punt de fer el pas definitiu

Carlos Sobera ha exercit com a presentador des del 1995, de manera que pot dir clar i net que compta amb un llarg recorregut a la televisió. En tots aquests anys, l'exprofessor no ha parat de col·laborar ni un segon en programes de diferent índole, des de famosos concursos fins a 'realities'.

Evidentment, tant la seva professionalitat com el seu carisma davant les càmeres han fet possible que el basc sigui imprescindible a la cadena de Fuencarral. Tanmateix, tot i que la seva carrera millora cada dia i els teleespectadors ja s'han acostumat a la seva presència, s'ha rumorejat que la marxa de Sobera podria produir-se en qualsevol moment. Per això, Carlos no ha dubtat a aclarir-ho d'una vegada per totes a la revista Lecturas.

El presentador de Pesadilla en el paraíso ha confessat que, de moment, no s'estaria replantejant retirar-se de manera definitiva de la televisió. En termes generals, ni tan sols s'havia parat a pensar en el seu futur, atès que està satisfet de com li van les coses actualment a Telecinco.

«Jo sempre dic que la meva feina és la meva vida, i qui es jubila de la vida? Ningú», aclaria fent broma sobre això. Per a ell, la seva tasca tant a la televisió com al teatre són indispensables en el seu dia a dia, malgrat disposar de molt poc de temps lliure.

Això sí, les poques hores disponibles que té Carlos Sobera les aprofita per passar el màxim temps possible amb els seus éssers estimats. «M'agrada aturar durant períodes de deu o quinze dies… Desconnecto, torno amb les piles carregades i segueixo», revelava.

A més a més, també ha assegurat que, a diferència de la resta de presentadors, no es planteja fer llargues aturades a la seva carrera. «M'agrada combinar lleure i feina, no m'agrada això de l'any sabàtic perquè crec que al mes i mig m'haurien d'ingressar en un psiquiàtric», deia.

Carlos Sobera
El presentador de Telecinco ha revelat que de moment no pensa a jubilar-se de la televisió. | GTRES

La dura confessió de Carlos Sobera

En la mateixa línia de sincerar-se, d'altra banda, Carlos Sobera també ha revelat recentment als quatre vents un episodi dur que va viure en la seva infància al programa First Dates. Carlos va aprofitar que un participant havia confessat obertament que havia patit assetjament escolar per explicar que també ho va viure en primera persona.

«A la vida hi ha moltes coses fastigoses, però una d'elles és l'assetjament escolar. Jo també ho vaig patir quan era petit, era un nen grassonet i orellut, i es ficaven amb mi, però jo era basc i això… va ser un problema», explicava. Això sí, com ell mateix va assegurar entre rialles, «ser basc» el va ajudar a enfrontar-se al «problema».