Captura de Víctor Sandoval cantant amb Fórmula Abierta a 'Sálvame Mediafest'.

Telecinco rescata a un vell conegut al qual no volen veure ni en pintura

Telecinco assumeix amb certa resignació la seva reaparició

Telecincova pensar que estaria fora de la televisió durant un temps. S'havia pres un any sabàtic intentant descansar i recuperar la seva millor versió. Però recentment, a la cadena van comprovar com un dels presentadors més reconeguts de la casa reapareixia sense avisar després d'uns quants mesos desaparegut.

Es tractava de Jordi González, que es va voler apartar de l'univers Mediaset, possiblement a la recerca de nous projectes. De moment, encara té contracte amb els de Fuencarral. Però el més sorprenent de tot és que el seu retorn tingués lloc fa uns dies a TVE.

Telecincono va pensar mai que intervindria en programes d'altres canals. Ho va fer al programa de Xavier Sarda, on va revelar com va «ficar la pota». Va recordar que va ser als seus inicis, en un espai de tres hores a la cadena pública.

A través de la galleda li van comunicar que el convidat d'aquell dia, un ufòleg, no acudiria a l'entrevista que tenien pactada. En la seva substitució van decidir portar un uròleg, però el presentador català no aconseguia treure's del cap l'ufòleg. «Vaig pensar tota l'estona que era ufòleg», apunta.

Un cop al plató, el va tractar com a tal. «Creus que estem sols a l'univers? Tot el que veiem volar amb llums i no sabem què és, ¿seria un ovni?», li va preguntar. Ningú de l'equip, ni el mateix uròleg li van contestar res.

Pla del presentador Jordi González parlant i gesticulant
Telecinco ha de prendre una decisió amb el català | GTRES

Jordi González ja fa un temps que està apartat de la petita pantalla. Va decidir fa uns mesos prendre's un any sabàtic. Això no li ha impedit fer aparicions puntuals, sobretot en canals catalans.

Al programa El Circ, de 8TV, va revelar quins eren els seus plans de futur. La seva intenció és tornar al gener, sempre que se li ofereixi un projecte interessant.

Telecincohi havia confiat gairebé sempre per a la conducció dels debats dels 'realities'. Però després d'apartar-se, aquesta comesa recau ara en altres noms importants de la cadena. És el cas de Jorge Javier Vázquez, Ion Aramendi o Carlos Sobera.

També va anar al plató de Col·lapse de TV3 el mes de setembre passat. Va admetre que després d'aquest any de descans no té garantia de tornar a la televisió. Tot i que revelava que no tindria inconvenient posar-se al capdavant d'algun projecte a l'autonòmica catalana.

Això sí, ho hauria de fer amb l'actriu Marta Torné, amb qui ja va coincidir a Vitamina N. Un espai que s'havia emès al seu dia a l'antiga CityTV.

Jordi González la va pifiar a 'Secret Story'
Jordi González no vol tornar a presentar realities a Telecinco | Mediaset

Està ansiós per rebre propostes. L'ideal és que els nous directius del canal li plantegin un nou format, encara que això sembla complicat en aquests moments. També està disposat a escoltar ofertes de fora.

Telecinco ja compta amb substituts

Telecincoté en aquests moments altres cares conegudes capaces d'oferir un millor rendiment. En els últims programes en què apareixia Jordi se'l veia especialment desganat, segons coincidien els espectadors en xarxes socials. Estava molt desgastat i sobretot cansat de fer sempre el mateix.

En vista d'això, el català va pensar que el més convenient era aturar-se durant una temporada. Ha aprofitat per descansar i adonar-se del que necessita a partir d'ara.

En aquests moments té la seva residència a Madrid, tot i que passa llargues temporades a altres llocs. Compte amb un pis a Miami i un altre a Rio de Janeiro. Són els seus refugis durant els períodes de relax.