Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sonsoles Ónega presentant el seu nou programa a Antena 3

Sonsoles Ónega deixa sense paraules l'audiència i fa perillar el seu futur a Antena 3

Sonsoles Ónega ha protagonitzat un moment força incòmode en directe

Els últims temps han estat molt convulsos per a Sonsoles Ónega: la periodista està apostant fort per la seva nova etapa a Antena 3 amb Y ahora Sonsoles. Hi havia molta expectació després de la seva sortida de Telecinco. De moment les audiències semblen estar del costat de la periodista tot i que encara no ha aconseguit desembarcar el seu rival més directe: Sálvame.

Durant l'última emissió del programa, Sonsoles Ónega va protagonitzar, sense voler, un moment d'allò més comentat a les xarxes socials. Un micròfon obert ha estat el culpable que s'hagi sentit el comentari de la periodista, que pensava que no estava en directe.

Sonsoles Ónega i la distracció que ha sorprès l'audiència

Conduir un programa en directe no és una tasca senzilla. Moltes vegades presentadors prestigiosos han protagonitzat moments d'allò més surrealistes. I ni tan sols la veterania de Sonsoles Ónega l'ha deslliurat d'un moment una mica incòmode.

Imatge de Sonsoles Ónega amb cara de sorpresa al seu nou programa d'Antena 3
Sonsoles Ónega ha protagonitzat un moment vergonyós. | Atresmedia

Sonsoles sempre s'ha caracteritzat pel gran tarannà educat a l'hora de comunicar davant d'una càmera. Tanmateix, com es podia esperar, quan u creu que ningú l'escolta, es relaxa molt més i en treu el costat més quotidià. Això mateix li va passar a la presentadora el darrer divendres mentre donava pas a un vídeo en directe. El seu micròfon seguia obert i es va sentir una expressió malsonant que va deixar sense paraules el públic: «No, no, ja t'he dit que no puc. Què faig amb el p*to llibre?», es va sentir mentre es reproduïa el vídeo a la pantalla.

Quan van tornar a plató, la presentadora estava repartint exemplars del llibre Lejos de Luisana: «No em pot agradar més això, regalar llibres…», afirmava molt somrient. No hi ha dubte que aquest era el llibre al qual s'estava referint, però la periodista no sabia en aquell moment que s'havia sentit tot.

Ràpidament, les xarxes socials es van fer ressò del moment i van deixar retratada la presentadora: «Sonsoles, compte amb els micròfons que se t'ha sentit dir "que faig amb el p… llibre" i estaves parlant d'un premi Planeta», escrivia un usuari a Twitter. La presentadora ha preferit esquivar el tema, ja que no se n'ha pronunciat, però no hi ha dubte que Sonsoles s'haurà dut les mans al cap quan s'hagi sentit.

Sonsoles Ónega i el seu futur a Antena 3

De moment al programa Y ahora Sonsoles no li està anant malament del tot, això sí, no ha tornat a recuperar les xifres de quota de pantalla de les primeres setmanes: això sempre condiciona molt el futur d'un programa a la graella televisiva.

El programa ha estat envoltat en una nova polèmica aquesta setmana. Carmen Lomana era una de les col·laboradores habituals del programa, però la 'socialité' va decidir anar-se'n, ja que no se sentia «respectada».

La col·laboradora no va dubtar a pronunciar-se sobre la seva sortida del programa: «A la vida cal ser coherent, on no estàs a gust i on no t'estimen, no cal anar-hi. A mi m'agrada molt comunicar, m'agrada molt la comunicació i m'agrada molt la televisió i m'agrada molt poder parlar de coses interessants, però no fer-me una passejada», revelava a Semana després d'abandonar el programa. D'altra banda, Sonsoles va afirmar que la decisió de la seva sortida havia estat presa per ella i no pas pel format.