Ana Pastor en un 'photocall' de La Sexta

Ana Pastor, víctima col·lateral de Rocío Carrasco i Antonio David Flores

'El Objetivo' va enfonsar-se en dades d'audiència, incapaç de fer front al documental

El documental de Rocío Carrasco s'ha convertit en el tema més comentat del moment, ja que tothom, inclosos els polítics, han volgut opinar i posicionar-se. Però, més enllà d'això, la veritat és que Telecinco va aconseguir batre tots els rècords d'audiència de la televisió, convertint-se en el més vist d'aquest any fins al moment.

I és que això només és el principi, ja que només s'han emès els dos primers capítols, ja que asseguren que el que està per venir encara és el triple de fort. Pel que fa a les audiències, Carrasco va aconseguir reunir 3.787.000 espectadors, als quals va mantenir en suspens amb el seu punyent testimoni, i el que es tradueix en un 33,2% de quota de pantalla.

Una cosa que sorprèn moltíssim, i més tractant-se d'un tema del cor, que sol reunir bastants detractors, però, sembla que la gent tenia ganes de conèixer el motiu que havia portat a la filla de Rocío Jurado a guardar més de vint anys de silenci, en què el seu ex, Antonio David, s'ha dedicat a enfonsar-la públicament i cridar als 4 vents la 'mala mare' que és.

El que ningú esperava és com serien de dures les confessions de Rociíto, això segur, ja que s'ha generat un autèntic moviment al voltant del '#Rocíoyositecreo', on tots tenen alguna cosa a dir. Però, sembla, Antonio David Flores no és l'únic que ha sortit escaldat amb l'estrena del documental, sinó que també figures com a Ana Pastor s'han vist afectades —parlant en termes d'audiència.

Així, destaca que diumenge passat, una de les sèries turques del moment, 'Mi hija', ha baixat més de cinc punts en el rànquing de 'share' amb un 15,1%. 'Cuarto Milenio' també ha baixat fins al 4,4%. 'Lo de Évole' ha caigut amb 7,5 punts fins al 5,8%, mentre que Ana Pastor s'ha estavellat completament amb 'El Objetivo' amb un trist 2,9%. En contrast, el cinema de La 1, és l'únic que ha pujat, reunint un 11,1%.

Per tant, el programa d'Ana Pastor va arribar a un mínim històric, tan sols amb 506.000 espectadors, la seva dada més baixa fins a la data si es compara amb les dades en els seus començaments, l'any 2013, on solia aconseguir fins a un 9,6% de 'share'. És cert que era molt difícil competir amb Telecinco i la seva bomba, però crida l'atenció que 'El Objetivo' hi hagi fracàs tan estrepitosament.


Un fet que des de principis d'anys arrosseguen, i que molts atribueixen a la pèrdua de credibilitat de la presentadora. Des de gener, rondava un escàs 4%, tot i que remuntava una mica al febrer amb un 5%, però el documental de Rocío Carrasco sembla haver-li donat el cop mortal.

Ana Pastor, considerada una de les professionals més influents del panorama periodístic

Malgrat tot, això no impedeix que Ana Pastor sigui considerada com una de les professionals més influents del panorama periodístic actual, cosa que queda reflectida en les seves xarxes socials, on a Twitter la periodista compta amb 2 milions de 'followers'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

A més, és fundadora de 'Newtral', una empresa dedicada a certificar continguts en xarxes i que arrasa actualment en Netflix amb el documental 'Nevenka', que relata el cas d'una víctima d'assetjament laboral. Però, això no ha tret que ella també hagi acabat engolida per l'huracà de Rocío Carrasco i la seva guerra contra Antonio David, encara que fins al moment és de les poques que ha evitat pronunciar-se al respecte.

De moment, el documental de Rocío Carrasco promet portar molt més drama durant els seus següents dos capítols, en els quals la filla de 'la més gran' per fi es pronunciarà sobre la seva relació amb Ortega Cano i la resta de la família.