Pla de Mónica Naranjo somrient i amb fons fosc

El nou 'reality' que aterra a la TV a Espanya: Gravat a Eivissa i amb Mónica Naranjo

Després del seu èxit com a presentadora de 'La Isla de las Tentaciones', la cantant ha fitxat per Netflix per a un nou concurs

Mónica Naranjo torna a la televisió de la mà de Netflix per posar-se al capdavant d'un nou 'reality' que es gravarà en territori espanyol, concretament a l'illa d'Eivissa, que serà l'escenari d'un nou format del qual encara no han transcendit molts detalls, però que promet agafar el testimoni de 'La Isla de las Tentaciones'.

La tercera edició del programa de Telecinco ha arribat al final batent rècords d'audiència, i consolidant un format que en la seva primera temporada ja havia collit un gran èxit amb Mónica Naranjo sota els comandaments.

El nou concurs de Mónica Naranjo per Netflix similar a 'La Isla de las Tentaciones'

Encara que 'La Isla de las Tentaciones' va ser tot un 'boom' televisiu des del principi, la cantant va renunciar a presentar més temporades després de no arribar a un acord amb la productora i va ser substituïda per Sandra Barneda, tot i que la seva cançó segueix sonant com a banda sonora del format revelació de 'Mediaset'.

Ara, Mónica Naranjo s'ha tret aquesta 'espineta' que tenia clavada i ha donat un cop sobre la taula després de fitxar per Netflix. I és que la cantant es tornarà a posar al capdavant d'un nou 'reality' amb tots els ingredients que van fer triomfar a 'La Isla de las Tentaciones': una illa, cites amoroses, convivència 24 hores i telerealitat.

El format encara no té nom ni data d'estrena, però, segons ha avançat 'Vertele' fa unes setmanes, el nou programa es gravarà al mes de juny a l'illa d'Eivissa i la seva estrena està previst per a la pròxima temporada de tardor. Tanmateix, de moment, tampoc es coneix com serà la mecànica del concurs, però tot apunta que serà un programa en què un grup de joves, homes i dones, conviuran i tindran cites amb totes les conseqüències que això comporta: festes, conflictes i relacions íntimes.

D'altra banda, podria tractar-se d'un format similar a 'Jugando con fuego', un 'reality' que ja produeix Netflix en altres països i que es tracta d'un format que reuneix en una vila de luxe a homes i dones amb un gran atractiu físic on han de conviure, tenir cites i fer festes, però no poden besar-se ni realitzar cap mena d'acte sexual.

En cas de fer-ho, seran penalitzats i es descomptarà una part proporcional del pot comú inicial de 100.000 dòlars. En qualsevol cas, el concurs promet i Mónica Naranjo ja ens ha garantit que molt aviat ens donarà més informació sobre el seu nou projecte amb Netflix. «Aviat hi haurà més que imatges per a tu... #ACF», escrivia la cantant en el seu compte de Twitter, provocant l'eufòria de tots els seus seguidors.


Netflix aposta per un nou 'reality' després d'anunciar el llançament d''Insiders'

El nou programa que presentarà Mónica Naranjo es tracta d'un nou format produït per 'Fremantle', responsable de programes de gran èxit com a 'Got Talent' o 'Mask Singer', i serà la segona incursió de Netflix Espanya després d''Insiders', un 'reality' que encara està en procés de producció, però que serà una espècie de 'Gran Hermano', on el guanyador s'endurà 100.000 euros.

No obstant això, tampoc podem descartar que sigui l'últim projecte de Netflix d'aquest tipus, ja que després del fitxatge d'Álvaro Díaz, exdirector general de 'Zeppelin', com a màxim responsable de l'àrea de no-ficció de la plataforma en 'streaming', cal esperar que segueixin apostant pels formats de telerealitat que tant èxit estan tenint al nostre país.

A més, cal assenyalar que pròximament també arribarà a la nostra graella televisiva un format de cites i convivència d'èxit internacional: 'Love Island', que es gravarà a les Illes Canàries i aterrarà molt aviat en 'Atresmedia' sota els comandaments de Cristina Pedroche.