Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis

El detall de la casa d'Ana Rosa que demostra el seu gran sou: «Està 'forrada'»

La presentadora ha estat en contacte amb un positiu en Covid i es veu obligada a teletreballar des de casa

Ana Rosa Quintana ha d'absentar-se del seu lloc de treball aquests últims dies després d'haver estat en contacte amb un positiu en Covid, la qual cosa l'obliga a mantenir-se en quarantena i teletreballar des de casa. Això sí, ella s'ho ha pres amb molta calma i ànim: «Em sumo als milers d'espanyols que teletreballen des de casa després d'haver estat en contacte amb un positiu». A més, ha assegurat que es troba perfectament i que la quarantena és per mera prevenció, ja que les seves proves han sortit negatives.

«Em faré un altre test passats uns dies i seguiré informant», ha assegurat a la seva audiència, que segurament la trobarà molt a faltar. I és que la presentadora ha sabut guanyar-se l'afecte del seu públic després de tants anys en antena, i la veritat és que es mostra completament compromesa amb el seu treball: «Agrair l'afecte i la col·laboració dels meus companys que són meravellosos». Encara que, això sí, quan ha entrat en directe ha deixat entreveure una part del seu ampli i bonic saló, el qual també ha obert un debat sobre com semblen de caríssims els mobles que l'adornen.

Però, aquesta no és la primera vegada que Ana Rosa ens deixava donar una ullada dins de casa seva, ja que, just fa un any, vam poder veure l'altra part de l'habitació, on hi havia diverses obres d'art que eren una clara prova del gran mim que la presentadora ha posat a l'hora de decorar. I això cal sumar un enorme sofà, una tauleta de metacrilat negre i una gran llibreria blanca. En concret, en aquesta ocasió, hem pogut observar la predilecció que sent la presentadora pel disseny modern a l'hora de la decoració, ja que just darrere d'ella podia observar-se un enorme quadre d'una flor amb pètals vermells, que reflecteix a la perfecció la seva personalitat.

A més, una gran taula de vidre amb cadires folrades en colors acords a l'estada —clars i en to rosa—. D'altra banda, destacava el que semblava un caríssim moble davant d'un mirall i, a l'altra part de la prestatgeria blanca, cridava l'atenció el divertit detall d'unes figures amb les seves inicials.

El dineral que guanya Ana Rosa a la televisió

I és que salta a la vista que la presentadora és una de les millors pagades en televisió, sobretot per la brillant trajectòria que té al darrere. De fet, era la mateixa Ana Rosa qui revelava públicament la dinerada que guanyava cada mes, assegurant que eren més de 130.000 euros, així doncs, una xifra gens negligible i que haurà deixat a més d'un amb la boca oberta. A més, ella no lamenta haver de pagar aquesta part d'IRPF que li retenen, ja que considera que és el just: «Jo li dec molt a la societat i vull que hi hagi sanitat, que la gent cobri l'atur, vull que pugin les pensions, que són de vergonya... Tot això».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Cal col·laborar amb tot, perquè després no tenim ni Seguretat Social, ni pensions, ni tot el que suposa. I, sobretot, ajudar les persones que no han tingut tanta sort». «A mi em toca pagar, pagar molt, però jo estic contenta. O sigui, gràcies a Deu pagues perquè et va bé, perquè pots ajudar i perquè pots donar suport, i l'únic que vull és que aquest món es gestioni bé», sentenciava la presentadora de Telecinco. I és que per a ningú és un secret que Ana Rosa gaudeix d'una bona posició econòmica després de més de quinze anys al capdavant del programa que porta el seu nom, ja que la xifra que s'embutxaca la presentadora, només seria superada per Pablo Motos, que guanya fins a 22.000 euros diaris amb 'El Hormiguero'.