Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'actor català Àlex Casademunt, amb ulleres de sol i samarreta d'estiu

La polèmica pregunta de Pablo Motos sobre el català Àlex Casademunt en directe

El presentador va incomodar David Bustamante

Aquest dijous, 25 de març, 'El Hormiguero' va tenir com a convidat a el cantant càntabre, David Bustamante, que va visitar una vegada més el programa de Pablo Motos. Bustamante va acudir a l'espai d'Antena 3 per celebrar el seu 39è aniversari i, de pas, presentar a tots els seus fans el seu nou disc, 'Veinte años y un destino', amb el qual compleix 20 anys al món de la música.

L'exparticipant d''OT1' va confessar que, en l'època en què ens ha tocat viure per culpa de la pandèmia, en la qual està prohibit fer festes d'aniversari, la millor manera de celebrar els seus 39 anys era acudint al programa que tantes vegades l'ha acollit per promocionar els seus discos. «Vaig pensar, on puc anar a celebrar el meu aniversari amb magnificència sense que em multin? A 'El Hormiguero'!», deia des del plató del programa.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

La polèmica pregunta de Pablo Motos a Bustamante sobre Àlex Casademunt

Sense cap dubte, l'entrevista d'ahir va tenir un moment una mica tibant, a causa de la pregunta que Pablo Motos va fer a Bustamante sobre la polèmica que va sorgir amb el seu amic, el cantant mort Àlex Casademunt, dies abans de perdre la vida en un accident de cotxe a la localitat de Mataró.

Sobre la cançó 'Dos hombres y un destino', cantada originalment el 2002 per David Bustamante i Àlex Casademunt, Pablo Motos deia al càntabre: «A alguns fans els hauria agradat que l'haguessis gravat una altra vegada amb ell i hi va haver mitjans de comunicació que van aprofitar per inflar-ho de polèmica».

«Van posar merda entre dues persones que s'estimaven»

La resposta de Bustamante va ser quedar-se en silenci i beure aigua. Realment, el de San Vicente de la Barquera no esperava aquesta pregunta en fred. «El trist és que teníem plans», va contestar després d'uns segons callat.

«Sé que li van oferir molts diners per posar merda, però mai es va asseure enlloc. Això és amistat. Em dol molt perquè van quedar moltes coses per fer, però no van poder, ni amb tots els diners del món, posar merda entre dues persones que s'estimaven», afirmava Bustamante, recordant el seu ami,c mort la matinada del passat 2 de març.

La polèmica que es va crear prèvia a la mort d'Àlex Casademunt va ser comentada per tots els mitjans de comunicació, que en alguns casos criticaven el fet que Bustamante hagués decidit fer la seva versió de la cançó 'Dos hombres y un destino' sense comptar amb el català. No seria d'estranyar que la relació entre Motos i Bustamante pugui refredar-se després de la famosa pregunta sobre el difunt cantant, que segurament no va fer res de gràcia al càntabre.

Bustamante sorprèn amb el seu renovat aspecte físic

A més de parlar d'Álex Casademunt, l'artista càntabre va sorprendre tothom amb el seu gran canvi físic i Pablo Motos va voler saber com ho havia fet. «Hi ha moments en què no et sents bé amb tu mateix, decideixes buscar la teva millor versió i, com que tothom té miralls a casa, no cal dir a la gent si estàs gras o no», confessava Bustamante.

Per finalitzar l'entrevista, Bustamante va recordar tot el que l'ha ajudat la seva nòvia, Yana Olina, igual que els seus entrenadors. A més, David va admetre en directe que ha perdut 26 quilos. «Esforç i treballar-lo amb un nutricionista i un entrenador, que han estat els meus pilars. També la sort de tenir amics, família i una parella estupenda que no et deixen caure. És una qüestió de salut i benestar», revelava Bustamante.