Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

El suport de Belén Esteban a Rocío Carrasco no és gratis: 'Sálvame' ja ho sap

«Li he preguntat coses, ell m'ha contestat a tot, però jo crec a Rocío», va explicar Belén Esteban

Després de l'emissió del primer capítol de l'esperat documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', emès el passat diumenge a Telecinco, tant Rocío Flores com Antonio David i, així com la resta dels cercles pròxims, s'han convertit en el focus de totes les mirades. I és que és una realitat que, fins fa tot just uns dies, Belén Esteban defensava amb total fermesa a l'exguàrdia civil, amb qui comparteix representant.

Una relació molt sòlida la qual mantenia amb el col·laborador a qui sempre defensava i, fins i tot s'atrevia, en alguna ocasió i públicament, a qüestionar el paper de mare de la seva exdona, Rocío Carrasco, ja que «coneixia situacions de les quals no es podia parlar», i que li feien posicionar-se al costat del seu amic Antonio David.

Una situació que, des de diumenge, hauria fet un gir de 180 graus pel fet que és ara quan Esteban s'ha posicionat a la banda de Rocío, a qui ha defensat després de tots els seus testimonis, oferts en el documental. Aquest canvi ha generat molt enrenou, ja que en tot moment la 'princesa del poble', tal com ella va afirmar el diumenge, havia contribuït a tota aquesta situació, tan desagradable per a Rocío. Segons fonts d''Informalia', aquest canvi de Belén cap a l'exdona de l'exguàrdia civil, es podria deure perquè, d'aquesta manera, Rocío Carrasco li retirés la denúncia que va interposar contra ella per revelació de secrets.

Precisament, just al mes de gener, Belén Esteban va endur-se una sorpresa que no li va resultar gens agradable, ja que, en aquell moment, va ser quan va rebre una denúncia on Rocío Carrasco l'acusava de revelació de secrets i intromissió a l'honor. Una demanda que va anar directa a la col·laboradora de 'Sálvame', per haver explicat dies abans a 'Sálvame' que l'actual dona de Fidel Albiac, Rocío Carrasco, té un deute econòmic de més d'un milió d'euros amb la Comunitat de Madrid, després de no haver-li fet els pagaments requerits pel que fa a l'impost de successions després de la mort de la seva mare, l'any 2006.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Una informació que podria haver trobat Olga Moreno, l'esposa del seu col·laborador i amic Antonio David, a l'hora d'obrir una carta d'Hisenda, destinada al seu marit, quan aquest es trobava participant dins de la casa de 'GH VIP'. Referent al documental, són moltes les persones qui han qüestionat les negociacions que es podrien haver desenvolupat entre Fidel Albiac i 'Mediaset'.

L'emissió del documental en 'Prime Time'

Els col·laboradors de 'Telecinco' romanien perplexos i expectants davant les declaracions de Rociíto al documental. Unes respostes que molts d'ells no esperaven, com va ser el cas de Belén Esteban, qui es va mostrar tranquil·la durant l'emissió d'aquest, però alhora preocupada i penedida per haver contribuït en molts moments al fet de pensar malament de la filla de Rocío Jurado. Malgrat això, i extern al documental, diverses fonts apunten que la col·laboradora es mostrava preocupada per la seva demanda, inclosa a l'article 197 del Codi Penal, la qual podria desencadenar en multes de presó d'entre un a quatre anys.

De la mateixa manera, en aquest cas, tant Fidel Albiac com Rocío Carrasco coneixen el gran pes que té Belén en el panorama televisiu i, per tant, el fet de tenir a la col·laboradora a la seva banda en aquests moments, és un fet de gran ajuda. Finalment, Belén va afirmar que, ja finalitzada l'emissió del documental, va parlar amb Antonio David: «Li devia una explicació perquè sempre l'he defensat. Així que li he trucat, l'he preguntat coses, ell m'ha contestat a tot, però jo crec a Rocío».