Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La Infanta Helena de Borbó en una corrida de toros

La infanta Helena marxa novament d'Espanya amb la quarta onada a la vista

Les infantes tornen a Abu Dhabi per visitar al rei emèrit Joan Carles I

Les infantes Helena i Cristina estan en el punt de mira per haver-se vacunat contra el coronavirus abans d'hora en una de les seves visites a Abu Dhabi. Ara, encara que molts experts han assegurat que podríem estar entrant en la quarta onada de la pandèmia, la infanta Helena ha decidit tornar a Abu Dhabi. Per aquest motiu, i tal com ha avançat 'Vanitatis', el dissabte, 20 de març, va tornar a pujar a un avió per poder visitar al seu pare.

La infanta Helena no ha viatjat sola

La polèmica no ha impedit que la infanta Helena torni a Abu Dhabi per visitar al seu pare. De fet, aquesta vegada ha decidit tornar amb la seva germana Cristina, encara que ella hauria volat el diumenge, 21 de març. Tot i això, no s'ha pogut confirmar si realment la dona d'Iñaki Urdangarin s'ha desplaçat fins a Abu Dhabi.

Així doncs, la infanta Helena està complint amb la seva promesa de visitar al seu pare mensualment aproximadament. La primera vegada que va viatjar fins a Abu Dhabi per visitar a Joan Carles va ser el novembre de 2020, la segona va ser el gener de 2021 amb motiu de l'aniversari de l'emèrit i la tercera a principis de febrer. El primer viatge el va fer sola, però en els dos últims ha estat acompanyada de la infanta Cristina.

Les dues germanes sempre segueixen el mateix patró. Helena surt el dissabte al migdia en un vol regular de l'aeroport Madrid Barajas-Adolfo Suárez i torna dijous amb la mateixa línia, mentre que la dona d'Iñaki Urdangarin surt el diumenge per poder aprofitar el cap de setmana amb el seu marit.

El mateix patró de viatge

És la quarta vegada que la infanta Helena viatja fins a Abu Dhabi i sempre arriba a l'aeroport de Dubai per després desplaçar-se per carretera fins a la capital dels Emirats Àrabs.

Segons el seu cercle més proper, la filla de la reina Sofia podria saltar-se les mesures contra el coronavirus que hi ha a Abu Dhabi pel fet de ser una 'royal', ja que allà els membres de la reialesa tenen tots els privilegis. No obstant això, sempre segueix la mateixa ruta i ho fa per evitar tornar a ser objecte de crítiques.

Les infantes Helena i Cristina han viatjat en diverses ocasions als Emirats Àrabs per visitar el seu pare i en una d'aquestes visites van decidir vacunar-se contra la Covid-19, generant així una allau de crítiques. Ara bé, elles no van entendre les crítiques perquè van considerar que si es vacunaven als Emirats Àrabs Units, «les seves vacunes espanyoles podrien ser per a una altra persona».