Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Xavier Sardà i la seva dona sortint del tanatori

Xavier Sardà, qui va ser cap d'Antonio David Flores: «No tinc cap dubte»

El presentador català va ser el primer a contractar a Antonio David com a col·laborador

No hi ha dia en què no surti algun famós opinant sobre l'esquinçador testimoniatge que Rocío Carrasco va explicar en els dos primers episodis de la sèrie documental 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva'. A l'espera que dos nous lliuraments s'emetin el diumenge 28 de març, encara dura la ressaca de la seva estrena.

Antonio David Flores s'ha convertit en el principal protagonista del documental i sobre ell han opinat tant persones que han coincidit amb l'exguàrdia civil com aquells que només ho coneixen del seu pas per televisió. Xavier Sardà, qui coneix molt bé a Antonio David després de la seva etapa per 'Crónicas Marcianas', ha entrat de ple en la polèmica que embolica a l'excol·laborador de Mediaset.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Xavier Sardà no dubta del testimoniatge de Rocío Carrasco

Sardà va ser el primer a comptar amb Antonio David Flores com a col·laborador de televisió. A l'època de 'Crónicas Marcianas', la guerra entre l'exguàrdia civil i Rocío Carrasco era un fet i la presència d'Antonio David era garantia d'audiència. El presentador ha estat un dels quals més ha treballat amb el malagueny i el coneix molt bé, sobretot perquè va ser testimoni de tot el que va esdevenir després del divorci de la filla de 'la més gran'.

Molt poc partidari de pronunciar-se sobre els assumptes de la premsa rosa, Xavier Sardà no ha dubtat a donar la seva opinió sobre el que Rocío Carrasco va confessar en el documental sobre l'infern que va viure durant el seu matrimoni: «No tinc cap dubte» ha manifestat el presentador durant la seva intervenció en el programa radiofònic Rac1.

Xavier es posiciona així amb la filla de Rocío Jurado mostrant-se molt categòric en les seves declaracions: «Jo no tinc cap dubte que Antonio David va tractar fatal i va maltractar psicològica i no sé si físicament a Rocío Carrasco, seguríssim» reiterava completament convençut que el que va explicar Rocío Carrasco és real.

A més, el català fa un pas més enllà i desmunta la teoria d'Antonio David Flores quan aquest afirma que una sentència avala que no va haver-hi maltractament: «En els processos judicials, i això és una mica espantós el que diré, que no s'hagi pogut acreditar no vol dir que no s'hagin produït» explicava Sardà recordant que no hi ha sentència ferma que exculpi al malagueny i que el cas podria reobrir-se.

Això sí, té clar que, malgrat que Antonio David Flores ha estat acomiadat de Mediaset, no serà una absència definitiva: «Quan sigui útil per a la cadena, després d'això de Rocío que és molt dur, tornarà».

Un repàs per la seva col·laboració en ‘Crónicas Marcianas’

Els anys que va passar Sardà compartint plató amb Antonio David Flores han aconseguit que el presentador tingui un gran coneixement sobre la relació entre l'exguàrdia civil i Rocío Carrasco, sobretot quan es va produir el divorci i van sortir a la llum els primers testimoniatges que assenyalaven a Antonio David com una persona infidel.

El presentador va contribuir a crear la figura televisiva que avui dia és Antonio David Flores i recorda com va ser el seu pas per 'Crónicas': «Jo ho tenia a ell a ‘Crónicas Marcianas’. Vam tenir un tracte molt bo, estava en una taula amb diverses persones. A ella la conec d'haver-la entrevistat diverses vegades en la ràdio. Els feia gràcia venir, era una parella jove que la mare no suportava al gendre» ha explicat.

Xavier Sardà també ha opinat sobre la relació que mantenia Rocío Jurado amb el qual era el seu gendre deixant clar que no era gens bona: «Rocío Jurado no ho va poder suportar. I hi havia una contestació de la filla i Antonio David de no deixar-se conduir per la crítica dels seus majors» explicava el català.