YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Manu Tenorio llança la seva proposta definitiva per dir adeu a Àlex Casademunt

El cantant sevillà creu que el seu amic i company es mereix un homenatge

A principis d'aquest mes de març es va produir la inesperada mort d'Àlex Casademunt, amb 39 anys, en un accident de trànsit. La seva família, els seus fans i els seus companys d''Operación Triunfo 1' van quedar impactats, i des de llavors estan patint un profund dolor per la seva pèrdua.

Avui, un dels seus amics i 'germans televisius' com és el cantant Manu Tenorio ha parlat de la mort d'aquest, deixant constància de com estan patint. És més, fins i tot, ha fet una proposta perquè se li pugui retre un sentit homenatge a Àlex, ja que creu que s'ho mereix pels moments tan especials que ha fet viure a moltes persones a través de la seva música.

El dolor de Manu Tenorio

Ha sigut amb 'Europa Press' amb qui s'ha sincerat l'artista sevillà sobre Casademunt, donant a conèixer que la seva mort «ha estat una mica devastadora. Encara em costa parlar-ne». Així, ha reconegut que per a tots els que l'estimaven ha estat un gran cop tot el que ha passat i, fins i tot, ha manifestat que al funeral «veure la cara de la seva mare, de la seva germana, del seu germà, tan devastats i saber que ha deixat una nena, la veritat és que és una cosa molt dura».

En aquest punt, ha tingut unes paraules de gran afecte per al seu amic, de qui ha dit que «era un noi que efectivament tenia una alegria innata, una alegria de viure brutal i allà on apareixia omplia l'espai amb la seva llum i amb la seva alegria».

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La unió dels companys d''OT'

En aquesta entrevista, Manu Tenorio ha deixat clar que, tot i els anys passats, el que els va unir a 'OT' roman ferm. I és que així van demostrar-ho quan la gran majoria dels concursants van viatjar fins a Mataró per acudir al funeral d'Àlex Casademunt. És més, fins i tot, alguns com ell es van traslladar el dia anterior al sepeli per estar al costat de la seva família.

En aquest punt, el sevillà ha manifestat: «La majoria de nosaltres sense dubtar-ho vam agafar el primer AVE que hi va haver i ens vam presentar allà. Altres companys van agafar avions i algun company no va poder venir per motius inevitables». De la mateixa manera, ha indicat que «la germanor que tenim entre nosaltres és meravellosa, i per més que passin els anys sembla que segueix aquí, mantenint-se al llarg del temps. Va passant el temps i es torna més fort».

És més, ha afegit que el fet d'haver acudit la majoria d'ells al funeral és perquè «és el que havíem de fer i el que sentíem que havíem de fer. Ha estat una cosa molt fortuïta, en un accident molt dramàtic. S'ha anat en un moment que no era el seu».

Javián, Manu Tenorio o Verónica Romero arribant a l'enterrament d'Álex Casademunt
Manu Tenorio i la majoria de companys d''OT 1' van acudir al funeral d'Àlex Casademunt | GTRES


La proposta de Tenorio per homenatjar Àlex

Aprofitant aquesta entrevista, Manu Tenorio ha llançat 'el guant' perquè se li faci un homenatge com cal a Àlex Casademunt: «A mi m'agradaria saber si TVE o 'Gestmusic' tindrien pensat fer-li un tribut, un homenatge», ja que considera que el seu amic «no deixa de formar part de la història de la televisió d'aquest país».

Per això, ha explicat que «ja que s'ha anat fora de temps i d'una manera tan dramàtica, crec que de 24 hores que té el dia potser dedicar-li un espai d'una horeta o un parell d'horetes en un especial crec que s'ho mereix». Tenorio considera que s'ho mereix perquè Àlex Casademunt «ha donat moltes alegries als seus seguidors i a moltes generacions».


Comentaris

envia el comentari