Muntatge fotogràfic d'Antonio Resines i la seva dona.

Ana, la dona d'Antonio Resines, frena de cop l'alegria dels seus

Ana Pérez-Lorente ha informat sobre l'estat d'Antonio Resines

Ana Pérez-Lorente, dona d' Antonio Resines, ha trencat el seu etern silenci per transmetre una notícia realment important. L'actor es recupera favorablement, encara que continuarà ingressat a l'Hospital Gregorio Marañón un temps. Segons ha sortit publicat, ha abandonat l'UCI i ja es troba a planta, però el seu estat encara és complicat.

La seva dona també es dedica al món de l'espectacle, però treballa darrere de les càmeres perquè és una persona força discreta. Durant l'ingrés hospitalari del seu marit, està fent un gran esforç perquè no li agrada ser el centre d'atenció. Tot i això, entén que l'actor és una persona molt coneguda i que els seus seguidors estan preocupats.

Fa més de 30 anys que és al costat d'Antonio i formen un equip perfecte, malgrat el fet que les seves aparicions públiques són escasses. La dona de l'artista prefereix mantenir-se a l'ombra perquè no vol protagonitzar cap polèmica a la premsa del cor. Recentment, ha parlat per confirmar que Resines està bé, però assegura que continuarà un temps a l'hospital.

Antonio Resines, en una imatge d'arxiu.
Antonio Resines fa més d'un mes que va ingressar a l'hospital. | EP 

Antonio Resines és un dels millors actors del país, de fet. ha protagonitzat projectes que passaran a la història de la televisió. Va ser el líder de 'Los Serrano', ficció que va marcar una generació sencera i que segueix donant molt de què parlar. Tots els que han treballat al seu costat, com l'actriu Belén Rueda, en tenen un concepte fantàstic.

Ana, després de les últimes informacions, ha fet un pas endavant per confirmar que el famós artista «està fenomenal». Certs mitjans estaven especulant massa, així que la família de Resines no ha tingut més remei que aclarir la situació. L'actor ha derrotat el coronavirus, però el seu estat encara és delicat i no podrà tornar al seu domicili.

Ana Pérez-Lorente somriu: «Ha guanyat la batalla»

Ana té una àmplia experiència en el món de l'espectacle, motiu pel qual vol que la seva vida privada romangui lluny de l'interès públic. Sempre ha estat darrere i no té cap intenció de cridar l'atenció dels espectadors. Per això, els amics d'Antonio Resines són qui han transmès informació de l'actor.

L'artista Fiorella Faltoyano, una de les grans amigues d'Antonio, va publicar una imatge a Twitter per donar una bona notícia. «Aquesta foto és per explicar-vos que Resines surt demà de l'UCI, on ha estat més d'un mes lluitant contra el coronavirus i ha guanyat la batalla». Aquestes paraules van ser molt ben rebudes pels espectadors, que estaven desitjant escoltar-ho.

Primer pla d'Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez
Ana Pérez-Lorente i Antonio Resines formen un bon equip fora de càmeres. | Europa Press 

Pérez-Lorente ha estat al costat del seu marit en tot moment i fonts properes asseguren que ho ha passat realment malament. Afortunadament, l'actor deixa enrere els seus problemes de salut i pròximament podrà abandonar l'hospital de forma definitiva. Tot i que caldrà esperar un temps, ja que els metges volen estar pendents de determinades seqüeles.

Antonio Resines s'emocionarà quan surti de l'hospital

Antonio és conscient que gaudeix d'una situació mediàtica privilegiada perquè fa molt de temps que treballa al costat dels mitjans de comunicació. Tot i això, és possible que desconegui el sentiment que provoca en el públic.

Tothom ha estat preocupat pel seu estat de salut i la premsa no ha parat fins a saber com es trobava.

Ana Pérez-Lorente ha hagut de lluitar contra la pressió televisiva i contra la preocupació que generava l'estat de Resines. Per sort, aquesta etapa està cada vegada més a prop d'arribar al final. És qüestió de temps, encara que caldrà esperar fins que els metges donin l'alta a l'artista.