Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis

Ana Rosa deixa en silenci Telecinco revelant el seu vot: «Estic a punt»

La presentadora ha reconegut aquest dimarts que està pensant a abstenir-se

La periodista Ana Rosa Quintana ha admès aquest dimarts 20 d'octubre en el seu programa matinal de Telecinco que està pensant a abstenir-se en les pròximes eleccions generals. La veterana presentadora ha confessat aquestes paraules durant un debat sobre què votarà el PP a la moció de censura que VOX ha presentat contra el president del Govern, Pedro Sánchez.

El dubte en aquesta moció de censura que comença demà és si el partit de Pablo Casado votarà en contra o s'abstindrà. Al fil d'aquest assumpte, la periodista de 'El diario', Esther Palomera ha opinat amb gran sinceritat i ha confessat que l'abstenció sempre li ha semblat «un vot vergonyós».

«Estic a punt d'abstenir-me... En general», confessa Ana Rosa

«Tu mai t'has abstingut en unes eleccions?», ha preguntat immediatament Ana Rosa Quintana a Palomera. Quintana ha prosseguit així: «Jo estic a punt d'abstenir-me... en general». Després d'aquesta declaració, els col·laboradors de 'El programa de Ana Rosa' han començat a riure.

Amb tan sols 52 'sí' sobre la taula política, VOX busca que aquesta moció de censura contra el Govern de Pedro Sánchez posi en dubte el paper del PP i de Pablo Casado, a qui Santiago Abascal i el PSOE han col·locat en el focus d'atenció.

La cinquena moció de censura de la democràcia comença dimecres i es votarà dijous

A escasses hores que comenci la moció, el Partit Popular encara no ha deixat clar què votarà, havent descartat únicament el vot a favor de la moció. La seva decisió és objecte d'especulació de la dreta, on VOX demana el seu suport perquè el contrari seria donar suport al Govern de Pedro Sánchez. A més, des del PSOE reclamen al PP un 'no' perquè els populars estiguin a favor de la moderació.

El Partit Popular critica la iniciativa parlamentària, mentre que el seu líder nega un debat intern per veure què votaran. La cinquena moció de la democràcia es votarà aquest dijous 22 d'octubre. La lluita pel vot del PP des dels seus adversaris serveix de tràiler als atacs que rebrà d'un costat o altre, segons quina opció triï.