Malú fent de 'coach' de 'La Voz'

Malú es queda sense feina a Antena 3 justament quan volia tornar a treballar

La cantant no va anar a la presentació davant els mitjans de 'Mask Singer'

Està a punt d'estrenar-se el nou format d'Antena 3, 'Mask Singer', que comptarà amb Arturo Valls com a presentador i José Mota, Javier Calvo, Javier Ambrossi i Malú com a jutges i investigadors. Amb motiu de l'estrena d'aquest nou programa, s'ha celebrat la presentació als mitjans de comunicació d'aquest nou espai d'entreteniment, però amb una gran absència; la cantant andalusa no ha estat present.

Vanesa Martín substitueix a Malú

De moment, es desconeix el motiu pel qual Malú no va assistir a la convocatòria de la roda de premsa, que es va realitzar virtualment a conseqüència de la crisi sanitària provocada pel coronavirus. Des que es va donar a conèixer l'estrena de 'Mask Singer', la cantant ha mostrat una gran il·lusió per formar part d'aquest nou projecte professional. No obstant això, alguns problemes de salut també van ser la causa de l'absència durant alguns programes. Va ser Vanesa Martín l'encarregada, llavors, de substituir-la i seure al costat de la resta dels seus companys.

El paper que exercirà Malú serà el d'endevinar els personatges que actuaran sobre l'escenari, completament disfressats i amb la cara coberta amb màscares. A més, ella va ser una de les convidades a 'El Hormiguero', al costat d'Arturo Valls i José Mota. Però, a diferència dels seus companys, ella va preferir realitzar l'entrevista de forma telemàtica a través d'una trucada de vídeo.

Quin és el motiu de l'absència de Malú?

Encara que no se sap amb certesa quina és la raó per la qual la cantant no estarà a la presentació de 'Mask Singer', tot apunta que també es deu a la seva salut. Va ser a través de les xarxes socials on Malú va revelar els seus problemes de salut. Allà va explicar que va haver d'anar a l'hospital per forts dolors d'esquena a conseqüència de l'hèrnia discal que pateix des del passat mes de setembre.

«Estimats, estic bé, afortunadament no m'han hagut d'intervenir. Simplement vaig patir un fort dolor fa 48 hores, i ha resultat ser una hèrnia discal. Els metges m'han recomanat repòs i medicació per als pròxims dies. Gràcies a tots els que us heu preocupat per mi. Molt aviat tornem a la càrrega».