Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis

Ana Rosa, desbocada: torna a perdre els papers en directe

La periodista de Telecinco indignada pels aldarulls d'aquest dimecres en les manifestacions contra l'empresonament de Pablo Hasél


Ana Rosa Quintana ha estat molt contundent a l'hora de parlar sobre les protestes en suport al raper Pablo Hasel, empresonat aquest dimarts després de tancar-se a la Universitat de Lleida. «En un principi van començar de manera pacífica i després van arribar aquests nivells d'agressivitat per part dels manifestants, no de tots, contra les forces de seguretat», ha manifestat Ana Rosa. «Estic a favor de les manifestacions, és clar, però això va ser violència», ha criticat la presentadora, que ha puntualitzat que els manifestants no van sol·licitar autorització a la Delegació del Govern.

«Em sembla bé que la gent es manifesti, però no que aixequin l'empedrat del carrer per matar policies. El que ha passat aquesta nit no ha estat una manifestació, no cauré en aquest parany. Això és guerrilla urbana», ha recalcat la presentadora davant els periodistes Rodolfo Irago i Verónica Fumanal, que també han volgut opinar. «Cal diferenciar i no ficar-los a tots en el mateix sac», ha opinat Irago.


Ana Rosa clama pels aldarulls en les concentracions de suport a Pablo Hasel

Malgrat tot, la veterana presentadora ha seguit criticant la forma d'actuar dels manifestants. «Hem anat a moltes manifestacions i sempre hi ha gent que es descontrola. Però això està estudiat i intencionat. La gent va amb motxilles on porta roba per canviar-se, martells per treure les llambordes. Jo no els tractaré com a manifestants», ha continuat Ana Rosa. 

«Hi ha gent pacífica i altra que no», ha afirmat Fumanal. «Em preocupa que els dirigents no condemnin la violència. Quan es legitima la violència, els que van sortir ahir a la nit i van fer gamberrades», afegia. Amb això, Ana Rosa Quintana ha esclatat: «Que no són gamberrades, de veritat. És terrorisme, cony!». «Terrorisme tampoc», ha respost la tertuliana. «Terrorisme de carrer», ha remarcat de nou Ana Rosa.

La presentadora carrega contra Pablo Iglesias

D'altra banda, Ana Rosa ha fet referència a les declaracions del vicepresident del govern espanyol, Pablo Iglesias, al Congrés dels Diputats, on ha demanat sistemes de control per als mitjans de comunicació. Així doncs, Ana Rosa Quintana no ha volgut callar i ha manifestat que «Iglesias exigeix al Congrés la llei Mordassa per als mitjans de comunicació crítics perquè diu que tenen més poder que ell. Iglesias assegura que els ciutadans no tenen cap control democràtic sobre la premsa i que als polítics els tria el poble cada quatre anys».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Si no ens volguéssiu, no duraríem ni un Telediari»

«Senyor Iglesias, a mi em trien cada dia, cada hora i cada minut, no hi ha res més democràtic que el comandament a distància i a vostè l'ha triat com a vicepresident Pedro Sánchez», ha continuat la presentadora de Mediaset. «Si no ens volguéssiu, no duraríem ni un Telediari. Els Telediaris que reclamava per a vostè», ha seguit Quintana fent referència a quan Pablo Iglesias exigia sortir a la televisió per pactar amb el PSOE.

Per finalitzar la seva àcida crítica, Ana Rosa Quintana ha posat sobre la taula que Pablo Iglesias «va créixer gràcies a les seves intervencions en aquests mitjans, als quals ara vol emmordassar amb un control democràtic basat en el de Veneçuela. El que vol és un 'Aló vicepresident'. No s'ho donen i es cabreja», ha finalitzat la presentadora de 'El programa de Ana Rosa'.